Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Ρ. Θρασκιά: Έτοιμη να ξαναγίνει μανούλα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!


Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την εξέλιξη του '"ALTER" και την αναστολή της εκπομπή της, περνάει οικογενειάκες στιγμές μαζί με τον αντρά της Ανδρέα Φωτόπουλο και τον γιο τους Διονύση. 
Επίσης προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού της αφού διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνη της.
"Η μεγάλη της προσωπική χαρά, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τη λύπη της για την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι του καναλιού", οπώς αναφέρει φίλη της Ράνιας στο περιοδικό ''People". Οπώς όλα δείχνουν το μώρο της Ράνιας θα έρθει μέσα στις γιορτές και θα τοΥς φέρει την απόλυτη ευτυχία. ''Σύμφωνα με τον γιατρό μου, το μωρό μου περιμένουμε να γεννηθεί τις ημέρες γύρω απο τη Πρωτοχρονία ", δήλωσε η ίδια.  Η βασική της προταιρεότητα είναι τώρα ο δυο ετών γιος της και όπως λέει άτομο απο το φιλικό της περιβάλλον: "Αρκετές φορές ο Διονύσης αγγίζει την κοιλιά της μαμάς του λέει λογάκια στο μώρο που ξέρει ότι θα έρθει και ψιθυρίζει στην κοιλιά "νάνι νάνι", το βράδυ όταν τον κοιμίζει η μαμά του."

Τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές η Ράνια Θράσκια θα τις περάσει με τους γονείς της και την μητέρα του άντρα της στην Αθήνα που θα έρθουν για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να είναι δίπλα στην Ράνια στον τοκέτο. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: