Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Μπαλατσινού: Γιατί θεωρεί τον Γεωργαντά φαβορί;

Τζένη Μπαλατσινού: Γιατί θεωρεί φαβορί τον Γεωργαντά;
Την παρουσιάστρια του νέου χορευτικού talent show του ΑΝΤ1, Τζένη Μπαλατσινού, φιλοξένησαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος στην πρωινή τους εκπομπή, την Τρίτη.



Δυο εικοσιτετράωρα μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του Dancing on ice, η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο. “Με τον Πέτρο μπορώ να είμαι αυστηρή και μπορώ να κάνω αυτό που θέλω” απάντησε χιουμοριστικά στη Σίσσυ όταν της είπε πως πρέπει να αντιμετωπίζει το ίδιο αυστηρά όλους τους κριτές του show.
“Οι διαγωνιζόμενοι έχουν έρθει εκεί για να περάσουν καλά. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να είσαι αυστηρός. Και νομίζω ότι η κριτική επιτροπή ήταν πάρα πολύ καλή. Κι αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν η Έλενα Παπαρίζου που έχει ένα γαργαριστό γέλιο, το οποίο μέσα στο στούντιο μου έφτιαχνε τη διάθεση. Γελούσε με το παραμικρό που το θεωρώ χαρισματικό σε έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει για πρώτη φορά αυτό που κάνει και είναι τόσο άνετη. Είναι πάρα πολύ γαλαντώμα με τις γυναίκες κάτι που είναι πολύ γλυκό. Όταν μια ωραία γυναίκα λέει σε άλλη ωραία γυναίκα καλά λόγια, είναι πολύ ωραίο. Η Έλενα είναι αυθεντική”.
Όσο για τον ποιον θεωρεί ότι είναι φαβορί και πιθανόν να φτάσει ακόμα και στο τελικό του παιχνιδιού απάντησε. “Για μένα ο Θέμης Γεωργαντάς είναι. Είναι θεός. Θα δείτε τι θα κάνει στο δεύτερο επεισόδιο”. Τότε ο Χρήστος Φερεντίνος συμφώνησε και εξέφρασε με τη σειρά του, την προτίμηση του στον συγκεκριμένο παρουσιαστή. Ενώ τέλος, η Σίσσυ σχολίασε:
“Είναι τύπου Τρύφωνας! Μπορεί τεχνικά να μην έχει την κατάρτιση της Shaya, για παράδειγμα, αλλά έχει τόσο χάρη, χαμογελάει και έχει στυλ. Είναι πάρα πολύ συμπαθής”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: