Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Σ. Καρύδη: “Δεν θα κυνηγήσω κάποιον που δεν με θέλει. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου!”


Η Σμαράγδα Καρύδη άκρως αποκαλυπτική, σε συνεντεύξη της μιλά για τον ερώτα, το γάμο, τιςεπαγγελματικές υποχρεώσεις και το μέλλον της.Η γνώστη ηθοποιός μιλώντας για τον ερώτα δηλώνει στο περιοδικό “Down Town”: “Οι σχέσεις που κάνω εγώ είναι ερώτικες. Δεν έχουν ούτε συμφέροντα, ούτε γάμους, ουτέ παιδιά. Άμα φύγει ο ερώτας φεύγω”.
Στη ερώτηση αν σε μια σχέση μετράει το σεξ ή το μυαλό, η Σμαράγδα απαντάει: “Δεν τα ξεχώριζω αυτά τα δύο. Δεν μπορώ να πάω με έναν άντρα που δεν θαυμάζω το πνεύμα του... Κοιτάω το σέξι και όχι το σεξ”.
Όσον αφορά το γάμο η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν έχει άγχος αν θα παντρεύτει η αν θα κάνει παιδιά και ότι ποτέ δεν ήταν στα σχέδια της. “Ο γάμος μπορεί να σου διαλύσει το ερωτικό στοιχείο... Ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά μου. Ίσως αυτό να οφείλεται και στους γονείς μου, που ποτέ δεν με πίεσαν να με δουν νυφούλα. Το μόνο που ήθελαν οι γονείς μου είναι να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, να αντέξω σε αυτό το χώρο και να είμαι ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αν ο γάμος έλυνε τα προβλήματα όλων των ανθρώπων, εγώ θα έκανα πάνω από έναν”, δηλώνει. 

Παράλληλα, η Σμαράγδα μιλάει για τα επαγγελματικά της. Φετός πρωταγωνιστεί στην παραστάση “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρίκης κρίσης”. Αλλά στην πραγματικότητα δεν έχειπαίξει ποτέ αυτό το ρολό. Όπως αποκαλύπτει η ίδια: “Έχει συμβεί να κλάψω, να πέσω στα πατώματα, αλλά ποτέ δεν κυνηγά καποιον που δεν με θέλει. Τον έρωτα τον καταλαβαίνω αν υπάρχει ανταπόκριση. Τον απελπισμένο έρωτα άντε να τον βιώσω μια βδομάδα ή δύο”.
Τέλος η ίδια εξομολογείται ότι βλέπει το μέλλον της σκούρο, αφού από παντού σκάει η οικονομική κρίση. “Αυτό με τρομακρατεί, οι οικονομικές καταστροφές έφερναν πάντα πόλεμο. Είμασε μέσα στην αβεβαιότητα”, δηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: