Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΟΤΕΣ! Ψηλοτάκουνες, flat, για το χιόνι... To Queen Secret σε βγάζει μια βόλτα στα μαγαζιά για να διαλέξεις!


Το αγαπημένο παπούτσι κάθε γυναίκας για όλο το χειμώνα. Ό, τι πιο χρήσιμο, πρακτικό και απαραίτητο (θα τολμούσα να πω)  για τη χειμερινή σεζόν αφού και σε προστατεύουν από βροχές και χιόνια αλλά και κρατάνε τα πόδια σου ζεστά. 




Υπάρχουν όμως πολλά και διαφορετικά στιλ στις μπότες και η επιλογή σου εξαρτάται καθαρά από το που θέλεις να τις φοράς. Το Queen Secret
 σου παρουσιάζει τα τρία βασικότερα στιλ της εποχής: flat, με τακούνι και μπότες για το χιόνι ή αλλιώς για το πολύ πολύ κρύο. 




Οι δερμάτινες φλατ μπότες είναι από τις πιο κομψές επιλογές για μέσα στην καθημερινότητά σου αφού είναι πολύ άνετες για να κινηθείς μέσα στην πόλη ενώ διατηρούν το πόδι σου πάντα ζεστό. Μπορείς να τις φορέσεις και σε πιο casual βραδινή σου έξοδο ενώ το στιλ που θα τις επιλέξεις εξαρτάται καθαρά από τον τρόπο ντυσίματός σου. Όποιο κι αν είναι αυτό οι φλατ μπότες επιβάλλεται να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου. 



Φέτος οι μπότες με τακούνι είναι πολύ επίκαιρες ιδιαίτερα αν τις συνδυάσεις με φούστα που το μήκος της φτάνει εκεί που ξεκινάνε. Το πόσο ψηλό είναι το τακούνι σου είναι κι αυτό που καθορίζει το πόσο εύκολα θα μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι αργά το βράδυ. 

Ενώ κράτησε ένα μικρό tip στο πίσω του μυαλού σου: όταν οι μπότες σταματούν κάτω από το γόνατό μας και η φούστα ολοκληρώνεται ακριβώς πάνω από το γόνατο τότε το σημείο αυτό τονίζεται κι αν δεν είναι και το πιο δυνατό σου απόφυγε τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος ή αυτό το μήκος φούστας. 



Οι μπότες φυσικά και θα είναι από τις πρώτες που θα σε συνοδεύσουν στην πρώτη σου εξόρμηση στο βουνό -ακόμη και στα χιόνια. Για την συγκεκριμένη περίσταση υπάρχουν μπότες όπου η σύνθεσή τους από μέσα δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει και να φτάσει στο πόδι σου και φυσικά σε κρατάει ζεστή χωρίς να χάνεις λεπτό το στιλ σου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: