Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τα πιο hot φορέματα της αγοράς! Οικονομικά και απολύτως in fashion... Εσένα ποιο σου αρέσει;


Η εποχή είναι τέτοια όπου όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να ντυθείς καλά, θα βρεις.


Οι γιορτές πλησιάζουν αλλά πριν φτάσουμε στην αποθέωση της εορταστικής ατμόσφαιρας, διάθεσης και στιλ θα χρειαστεί πολλές φορές να βάλεις κάτι πιο "καλό" αφού όλο και σε κάποια ονομαστική γιορτή θα παραβρεθείς, όλο και κάπου βράδυ θα βγεις ή θα χρειαστεί να συνοδεύσεις το αγόρι σου ή ακόμη και να βγεις πρώτο ραντεβού μαζί του. Ως κορίτσια μας αρέσει πάντα να αρέσουμε πόσω μάλλον όταν πρόκειται να είσαι καλεσμένη σε ένα μέρος όπου το καλό ντύσιμο -αν όχι επιβάλλεται- σίγουρα επιτρέπεται. 
TIP: Είναι σημαντικό να ξέρεις το που θα πας εδικά στο πρώτο ραντεβού ώστε να ξέρεις αν το μέρος επιβάλλει καλό ντύσιμο ή όχι. Παρ' όλα αυτά θα συμβούλευα να μην καταφύγεις σε grande συνδυασμούς αφού προδίδουν προσπάθεια από πλευράς σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μαζί της, και μια πιο χαλαρή διάθεση στα αξεσουάρ και στα παπούτσια. 

Το Queen Secret σου συγκεντρώνει ό, τι αγαπάει περισσότερο μια γυναίκα να φοράει σε τέτοιες περιστάσεις... Τα πιο στιλάτα φορέματα της αγοράς. 


Versace for H&M 199.00 ευρώ 
Σίγουρα το συγκεκριμένο φόρεμα δεν θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη. Το μεταλλικό είναι πολύ επίκαιρο αλλά για το συγκεκριμένο στιλ ρούχου υπάρχει ένας κανόνας απαράβατος ώστε να αποφύγουμε τη σύγκριση με είδωλα της πίστας. Τα αξεσουάρ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ πρέπει να είναι πολύ διακριτικά. 

TIP: Συνδύασε το φόρεμά σου με μαύρο σκούρο καλσόν, μαύρη τσάντα και  γόβες. 

Mango 159.00 ευρώ 
Το φόρεμά σου είναι πολύ μοδάτο και μπορεί να φορεθεί παντού και ποικιλοτρόπως. Απόφυγε το καλσόν στο χρώμα του δέρματος αφού φέτος δεν αποτελεί κομψή επιλογή και συνδύασέ το με μαύρο ανοιχτό καλσόν. Αν το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου μπορείς να κάνεις έναν πιο rock συνδυασμό με ankle boots ή μποτάκια. Ειδάλλως προτίμησε γόβες στην ίδια απόχρωση με το καλσόν ώστε να κάνουν το πόδι να φαίνεται αρκετά μακρύτερο. 

Μπορείς να το φορέσεις ακόμη και σε πιο casual βόλτες με φλατ μπαλαρίνες ή ακόμη και με biker boots. 

TIP: Φόρεσέ το με δερμάτινο μαύρο jacket και κράτησε τσάντα clutch ακόμη και σε έντονο χρώμα. 


Massimo Dutti 85.95 ευρώ
To φόρεμά σου είναι πολύ chic με την δαντέλα να είναι αναμφισβήτητα ό, τι πιο hot φέτος. Φόρεσέ το με καλσόν σκούρο μαύρο και κάνε δύο διαφορετικές στιλιστικά παραλλαγές. Φόρεσέ το σε πιο κλασικό στιλ με μαύρες γόβες και καμπαρντίνα ή κάνε ένα πιο rock glam σύνολο με  μποτάκια δερμάτινα και jacket. 

ΤΙP: Μην συδνυάσεις την τσάντα και τα παπούτσια με το εσωτερικό χρώμα του φορέματος. Όταν το φόρεμα ή ακόμη και το top μας έχει δαντέλα επιλέγουμε το χρώμα της δαντέλας ως χρωματικό "οδηγό" για τα αξεσουάρ. 

Stradivarius 29.95 ευρώ 
Το φόρεμα αυτό είναι πολύ κομψό και μπορεί να φορεθεί κι από μεγαλύτερες ηλικίες με ένα πολύ κομψό παπούτσι και τσάντα. Αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο μπορείς να δώσεις έμφαση στην ασημένια λεπτομέρεια και να συνδυάσεις τα παπούτσια σου με αυτήν. 

ΤIP: Όταν φοράμε φορέματα σε απόχρωση του καφέ τα συνδυάζουμε πάντα με καλσόν στο ίδιο χρώμα και ποτέ με μαύρο! 

Η&Μ 22.95 ευρώ
Ένα πολύ κοριτσίστικο φόρεμα που σίγουρα θα αρέσει στο αγόρι σου αφού αφήνει έξω το πάνω μέρος του σώματός σου χωρίς να γίνεται στιγμή προκλητικό. 

Συνδύασέ το με μαύρο καλσόν και ψηλά παπούτσια στην ίδια απόχρωση. Ενώ μπορείς να φορέσεις πολλά χρυσά αξεσουάρ δίνοντας μια πιο glamorous πινελιά. 

ΒSB 89.00 ευρώ
Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι κομψό και μπορεί να φορεθεί ακόμη και στην μεσημεριανή σου βόλτα με ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες. Ενώ αν μαζέψεις τα μαλλιά σου πάνω, φορέσεις ένα jacket ακόμη κι ένα ζευγάρι οxford shoes θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. 

TIP: Αν ο σωματότυπός σου είναι μήλο είναι καλύτερο να το αποφύγεις αφού οι ρίγες είναι μία τάση που προσθέτει πολλούς περιττούς πόντους. 


H&M 24.95 ευρώ
Το φόρεμα αυτό είναι σίγουρα μία επιλογή αρκετά πιο επίσημη όπου αν δεν το επιτρέπει η περίσταση δεν υπάρχει λόγος να την επιλέξεις αφού η συγκεκριμένη ύφανση σε κάνει να μεγαλοδείχνεις. 

TIP: Συνδύασέ το με μαύρα κομψά πέδιλα. 


Μango 39.95 ευρώ

Το φόρεμα αυτό μπορείς να το φορέσεις πολύ εύκολα και σε μία έξοδο για ποτό, αρκεί να το συνδυάσεις με μοντέρνα αξεσουάρ σε απόχρωση του μαύρου. 

ΤΙP: Απόφυγε να "μπλέξεις" περισσότερα χρώματα στα αξεσουάρ σου. 




Bershka 29.99 ευρώ 

Το φόρεμά σου είναι πολύ εντυπωσιακό με αέρα μιας άλλης εποχής που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου. 

TIP: Απόφυγε τα άλλα animal prints σε αξεσουάρ ή παπούτσια. 


Versace for H&M 179 ευρώ 

Το φόρεμά σου είναι πολύ μοδάτο! 

ΤΙP: Φόρεσέ το με μαύρο καλσόν και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Eνώ μπορείς να κάνεις ένα πιο 80s styling μπλέκοντας μέχρι δύο έντονα χρώματα στα αξεσουάρ σου. 

Μπορείς να προτιμήσεις τσαντάκι πλαστικοποιημένο σε έντονο χρώμα. 

Fullah Sugah 37.50 ευρώ 

Το φόρεμα σου μπορείς να το φορέσεις και με ψηλά παπούτσια αλλά και με μπότες που είναι πολύ επίκαιρες φέτος. 


Μango 119.00 ευρώ 

Το απόλυτα εορταστικό φόρεμα, που σου προτείνω όταν το φορέσεις να έχεις στο μυαλό σου μια πιο rock εικόνα! Φόρεσέ το με μαύρο ανοιχτόχρωμο καλσόν και ankle boots με το λεπτό κορδόνι να δένει μπροστά. 

ΤΙP: Απόφυγε άλλου τύπου glitter στα αξεσουάρ σου


Blanco 29.99 ευρώ 

Το καρό έχει επιστρέψει δυναμικά φέτος κι εσύ μπορείς πολύ εύκολα να το βρεις στην αγορά και να το φορέσεις σε μια βραδινή σου έξοδο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: