Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

J. Lopez: “Καυτή” εμφάνιση στη σκηνή με τον νυν και η συνάντηση με τον πρώην!


Αν η Jennifer Lopez είχε σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό που βρέθηκε στο Nokia Theatre για τα American Music Awards σίγουρα τα κατάφερε.


Η εκρηκτική σταρ εμφανίστηκε πιο σέξι και εντυπωσιακή από ποτέ στη σκηνή μαζί με το νέο της αμόρε, ενώ στα παρασκήνια βρισκόταν ο πρώην σύζυγός της.

Η JLo, μάλιστα, φαίνεται πως πήρε το αίμα της πίσω και έκανε τον πρώην σύζυγό της Mark Anthony, που βρισκόταν στην απονομή, να ζηλέψει. Πώς να μην ζηλέψει, άλλωστε, όταν εκείνη εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον Pittbull, ξεσηκώνοντας τα πλήθη με τις hot φιγούρες της και έχοντας στο πλευρό της τον νεαρό σύντροφό της Casper Smar.

Ενώ, λίγο αργότερα στη σκηνή με τον Pittbull ανέβηκε και ο Mark Anthony σε μια εξ' ίσου προκλητική χορογραφία με ωραίες γυναίκες.

Όσο για τη λαμπερή βραδιά, άνοιξε με την Nicki Minaj και στη σκηνή ανέβηκαν επίσης οι Enrique Iglesias, Kelly Clarkson, Justin Bieber, Chris Brown, Christina Aguilera και πολλοί άλλοι σταρ.
Βραβεία εκτός από τα τρία που απέσπασε η Swift, μεταξύ τους αυτό και του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, πήραν επίσης η Jennifer Lopez για τη Λατίνα Σταρ της Χρονιάς, η Nicki Minaj, ο Bruno Mars, οι Maroon 5, η Adele και η Katy Perry.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:






H Nicki Minaj


H JLo


Η Katherine Heigl με τον Josh Kelley


Η λαμπερή εμφάνιση της Jenny McCarthy


O Justin Bieber με την Selena Gomez


H Hillary Scott


Δεν υπάρχουν σχόλια: