Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τ. Μπαλατσινού: “Το show δεν θα λειτουργήσει σαν κλειδαρότρυπα στο σπίτι μας!”


Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Dancing on Ice” η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για το άγχος των πρώτων ημερών, τη συνύπαρξή της στο show μαζί με τον σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και τη σύγκριση με την Ζέτα Μακρυπούλια.


Μιλώντας αρχικά για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή της για την παρουσίαση του “Dancing on Ice”, το ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, η Τζένη Μπαλατσινού είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town”: “Η ιδέα της τηλεοπτικής μας συνύπαρξης στην αρχή με ξένισε. Οι ρόλοι μας όμως είναι διακριτοί και δεν έχουν να κάνουν με την προβολή της ζωής μας, ούτε το show θα λειτουργήσει σαν κλειδαρότρυπα στο σπίτι μας, οπότε νομίζω ότι θα έχει πλάκα!”
Παράλληλα, για τη χημεία που θα έχουν μεταξύ τους ανέφερε: “Η χημεία μας έχει κολλήσει στη ζωή, δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι στο show. Επειδή όμως είμαστε και αρκετά διαφορετικοί ως χαρακτήρες και διαφωνούμε συχνά, βρίσκω πιθανό και στο Dancing να μας συμβεί. Το διακύβευμα όμως είναι τέτοιο, που υπαγορεύει το χιούμορ ως μόνη μέθοδο χειρισμού”.

Για τη σύγκριση με την Ζέτα Μακρυπούλια, η Τζένη αποκάλυψε: “Λογική και αναμενόμενη η σύγκριση. Η Ζέτα είναι για μένα μια εξαιρετική παρουσιάστρια... Εγώ όμως δεν θα ακολουθήσω κάποιο πρότυπο. Δεν θα παρουσιάσω κάτι περισσότερο από αυτό που είμαι και θέλω να δώσω στο show το δικό μου στυλ”.
Τέλος, όσον αφορά στην οικογένειά της δήλωσε: “Όταν επιστρέφεις στην οικογένειά σου, βρίσκεις την ουσία” και πρόσθεσε για τα παιδιά της: “Είμαι περήφανη για τους προβληματισμούς τους και για τις ιδέες τους. Συζητάμε πολύ ανοιχτά, δεν ζουν σε γυάλα. Δεν πιστεύω στη δημιουργία ψευδαισθήσεων στα παιδιά. Έχουν πολλά ερεθίσματα για να τα εγκλωβίσω στο “όλα είναι καλά”. Αυτό όμως που θέλω να τους περάσω είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για να γίνουν όλα καλά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: