Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Tι φόρεθηκε στα Eυρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία MTV!


Ο διεθνής τύπος κάνει λόγο για ένα φαντασμαγορικό show που πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στην πόλη Belfast της Ιρλανδίας. 




Πολλοί οι παρευρισκόμενοι, ενώ οι δύο μεγάλοι νικητές δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από την Lady Gaga και τον Justin Bieber. 

Το ενδιαφέρον όμως τράβηξαν για ακόμη μία φορά και οι στιλιστικές επιλογές των star. Δες τι επέλεξαν για την λαμπερή βραδιά. 


H Lady Gaga με μεταλλικό maxi φόρεμα και με τα τέσσερα βραβεία που κέρδισε στο χέρι φωτογραφήθηκε στο red carpet. 


Η Jessie J επέλεξε το έντονο κίτρινο για το μακρύ Dolce&Gabanna λεοπάρ φόρεμά της. Eνώ στη δεύτερη εμφάνιση της προτίμησε maxi δημιουργία της Mary Katrantzou. 



Η Κaty Perry το κορίτσι που θα μπορούσες πολύ εύκολα να χαρακτηρίσεις τις εμφανίσεις του  ως 'candy girl looks' επέλεξε το ροζ ως κεντρικό χρώμα των ρούχων της και συνδύασε το pop στενό φόρεμά της με δερμάτινο jacket. 


Justin Bieber, το pop είδωλο της νέας γενιάς έκανε έναν casual συνδυασμό που εκφράζει άμεσα την ηλικία του.


Ενώ σε αντίθεση το κορίτσι του Justin Bieber, Selena Gomez, εμφανίστηκε με φόρεμα λευκό Marchesa όπου τα κεντημένα λουλούδια του έδιναν την αίσθηση δαντέλας ενώ το τούλι  ήταν η λεπτομέρεια στο τελείωμα του φορέματός της. 


Η επίλογη του μοντέλου Βar Rafaeli ήταν ένα στενό mini φόρεμα με μακριά ουρά σε απόχρωση του μπλέ, ενώ απέφυγε τις υπερβολές επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. 


Οι Coldplay που άνοιξαν και την βραδιά δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάποια στιλιστική υπερβολή στο red carpet. 


David Hasselhoff, ο γνωστός σε όλους Mits Buchanan από το Baywatch, έκανε μία smart επιλογή στο στιλ του συνδυάζοντας το γκρί σακάκι του με τζιν στην ίδια απόχρωση και μαύρο t-shirt. Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ο David αστειευόμενος είπε πως στο καμαρίνι του άνοιξε τρύπα στον τοίχο ώστε να μπορούν να τον βλέπουν οι γυναίκες γυμνό. Η Lady Gaga είπε όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της πως ήταν μία από αυτές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: