Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει για την Excellence από την L'Oreal Paris! Aποκλειστικό backstage video!


Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια ερώτηση: πόσες από εσάς εκεί έξω έχετε πάει με περιοδικό στο κομμωτήριο κι έχετε ζητήσει από τον colorist να σας κάνει αυτό ακριβώς το χρώμα; Το χρώμα της Φαίης Σκορδά για παράδειγμα; Θέλω να απαντήσετε με ειλικρίνεια! 




Σου έχω ακριβώς την απόχρωση του ξανθού της και μάλιστα δεν θα χρειαστεί καν να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο! Σημείωσε: 9.1 από την Excellence της L'Oreal Paris! Είναι το χρώμα που μας αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά πολύ πρόσφατα και μέσα από την τηλεόραση. Γιατί σίγουρα τις τελευταίες μέρες θα έχει πάρει το μάτι σου το ολοκαίνουριο τηλεοπτικό spot στο οποίο τρεις ξανθιές παρουσιάστριες (η καθεμία ξεχωριστά, εννοείται!) αποκαλύπτουν την ακριβή απόχρωση που τους εξασφάλισε αυτό το εκθαμβωτικό ξανθό! Αν δεν έχεις "πετύχει" την Φαίη Σκορδά σίγουρα θα έχεις δει την Ναταλία Γερμανού ή την Νάντια Μπουλέ, σωστά; Σου έχω και γι' αυτές τις ακριβείς αποχρώσεις: η Νάντια Μπουλέ χρησιμοποιεί το 01 της Excellence ενώ η Ναταλία Γερμανού το 7.31! 

Ρίξε μια ματιά στο backstage! 
Το τηλεοπτικό spot που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου είναι το αποτέλεσμα! Πριν, όμως, από αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα υπήρξε μια ολόκληρη προετοιμασία. Τι θα έλεγες, αν έριχνες μια ματιά στο backstage υλικό από το γύρισμα της Φαίης Σκορδά που εξασφαλίσαμε για ΄σένα; Χμμ! Στην οθόνη του υπολογιστή σου, σου δείχνουμε πολλά περισσότερα!



Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Γιαννέτος, official make up artist και hair stylist της L'Oreal Paris συζητούν για το εκθαμβωτικό χρώμα που της χάρισε το Excellence!



Το απαραίτητο hair styling πριν την έναρξη του γυρίσματος και του shooting!



H Φαίη Σκορδά μελετά τις αποχρώσεις της Excellence


Γιατί οι διάσημες αγαπούν την βαφή Excellence! Tρεις διάσημες ελληνίδες ανακάλυψαν το τέλειο χρώμα! Εγώ φλερτάρω με την ιδέα να βάψω πρώτη φορά τα μαλλιά μου... Εσύ; Κι αν αναρωτιέσαι γιατί η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού και η Νάντια Μπουλέ δηλώνουν ενθουσιασμένες, στο τεκμηριώνω αμέσως! 
Λέγεται ότι η ομορφιά απαιτεί θυσίες (κλισέ!). Άρα σύμφωνα με αυτή την λογική για να αποκτήσεις το ιδανικό χρώμα μαλλιών ίσως και να χρειαζόταν να θυσιάσεις την ποιότητα και την υγεία των μαλλιών σου. Με την Excellence όχι! Γιατί αυτή η κρέμα βαφή εγγυάται τέλεια κάλυψη των λευκών και προσφέρει τριπλή προστασία (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή). Και κάπως έτσι αποκτάς το πιο πλούσιο χρώμα με διάρκεια, απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη!

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: