Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

AXDW: 1η μέρα! Τι μας παρουσίασαν οι σχεδιαστές;





Σάββατο απόγευμα! Μόλις ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της μόδας... το Athens Exclusive Designer's Week! Πήρα την πρόσκληση μου και το καρτελάκι μου κατέφτασα στον συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.




Το πρώτο show ήταν της Thes Tziveli. Πάρτε μια ιδέα από το catwalk. Όλα τα outfits ήταν συγκλονιστικά!





Η Thes Tziveli στη σκηνή με τον Δημήτρη Στρέπκο από τους Celebrity Skin!



 Το catwalk που ακολούθησε ήταν των Asel & Eleonora. Πάρτε μια γεύση.....



Τα παπούτσια που αγαπήσαμε!!!!!!








Στη συνέχεια ακολούθησε το catwalk του Μίλτου! Το αγάπησα!!!!
Η αίθουσα κατάμεστη. Ξεκίνησε με ένα ζευγάρι στο κρεβάτι που είχε τοποθετηθεί ειδικά για την περίσταση στο catwalk. 



Τα φώτα άναψαν και η όμορφη κοπέλα σηκώνεται, ντύνεται, ανοίγει την κομψή λουστρίν τσάντα με το κοντό χερούλι και του πετάει λεφτά. 




 Όπως ήταν αναμενόμενο οι παραβρισκόμενοι δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν σε όλη τη διάρκεια. Τα μοντέλα με το που έβγαιναν στη σκηνή φλέρταραν με τον νεαρό και του πετούσαν ψεύτικα χαρτονομίσματα. 





Για την ιστορία του σόου η τελευταία κοπέλα που βγαίνει στην σκηνή σκοτώνει τον καρδιοκατακτητή ενώ στο φινάλε η καθεμία του πετούσε κι από ένα λουλούδι.  
Τώρα είναι η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη.  Η μουσική πολύ σωστά επιλεγμένη δημιουργεί αμέσως την ατμόσφαιρα ενός μεγάλου fashion show και τα μοντέλα ανεβαίνουν στο catwalk. 


Τα ρούχα αυτόματα σου αρέσουν πολύ αφού είναι μοντέρνα, επίκαιρα, ανταποκρίνονται στη σύγχρονη γυναίκα που κυκλοφορεί εκεί έξω και θέλει να είναι θηλυκά σέξι και να ντύνεται με ρούχα που να έχουν άποψη. 




Χρώματα γήινα κι αρκετά σκούρα με τα κρόσσια να είναι η βασική λεπτομέρεια της συλλογής και τα παπούτσια με τρουκς να σε κάνουν να θέλεις να τα δοκιμάσεις κι εσύ. 


Την αυλαία της πρώτης ημέρας έριξε ο πολύ ευγενικός Stephan Carras με την πολύ όμορφη (δεν μπορώ να συγκρατήσω το πόσο πιο ωραία είναι από κοντά) Υβόννη Μπόσνιακ να ανοίγει το show. 

Τα φώτα σβήνουν κι όταν ανάβουν η Υβόννη βρίσκεται στο κέντρο της πασαρέλας με ένα στράπλες καρό φόρεμα. 



Η παρουσίαση συνεχίζεται με το κόκκινο καρό να είναι η πρόταση του σχεδιαστή για τον ερχόμενο χειμώνα μέσα από ταγιέρ, ψηλόμεσα παντελόνια και σακάκια. Παλτό μαύρα μακριά σε ανοιχτή γραμμή με χρυσά κουμπιά ως λεπτομέρεια.



Φαίνεται άλλωστε πως το χρώμα που αγαπάει ο σχεδιαστής είναι το χρυσό αφού δεν έλειψε από τις μακριές τουαλέτες αλλά και τα παντελόνια με κεντημένη χοντρή χρυσή κλωστή.


Η πρώτη ημέρα μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά απομένουν άλλες δύο.
















1 σχόλιο: