Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Fashion Report από το Παρίσι: Στο show του οίκου Dior


Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συλλογή και τους celebrities της front rowOι μέρες στο Παρίσι περνάνε πολύ γρήγορα. Και πως να μην περνάνε άλλωστε όταν παρακολουθείς το ένα φοβερό show μετά το άλλο; Για να περάσω όμως στο θέμα πρέπει να ομολογήσω ότι το show του οίκου Dior το περίμενα πως και πως! Και δεν ήμουν και η μόνη αν κρίνω από τον πανικό που επικρατούσε έξω από το μουσείο Rodin. Εντάξει, στον Dior δεν ανακάλυψαν την Αμερική (ας ξεκινήσουμε από αυτό γιατί βγαίνοντας άκουσα πολλά μη ενθουσιώδη σχόλια). Αλλά εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν αυτό ήταν το ζητούμενο. Σίγουρα για μια ακόμα φορά έλειπε η αξεπέραστη δημιουργικότητα του Galliano αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Dior έχει χάσει το ενδιαφέρον του. 
Παρένθεση: αν κρίνω από αυτά που άκουσα από τους μπροστινούς / διπλανούς μου τώρα όλοι αγαπάνε τον Galliano, τους λείπει και είναι πολύ στεναχωρημένοι που έφυγε από τον οίκο.
Για να επανέλθουμε στο θέμα όμως, ναι τα σχέδια δεν ήταν ό,τι πιο εμπνευσμένο έχουμε δει. Ε και; Καθώς τα έβλεπα να περνούν από μπροστά μου δεν ήξερα ποιο να πρωτοθαυμάσω. 


Ήταν μια συλλογή γεμάτη από όμορφα ρούχα και αυτό είναι αρκετό!
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από όλα όσα είδα: τα φορέματα ήταν τόσο ντελικάτα, τόσο θηλυκά, τα υφάσματα αγκάλιαζαν το σώμα με τρόπο υπέροχο, τα σακάκια με την τονισμένη μέση ήταν απλά μαγικά και τόσο (μα τόσο) classy.Το show ήταν γεμάτο μαγικές εικόνες μόδας και σε αυτό δε μπορεί να διαφωνήσει κανείς.
Όπως είχε ακουστεί το finale έγινε με την Karlie Kloss η οποία φόρεσε μια υπέροχη τουαλέτα σε μπορντώ - καφέ απόχρωση. 
Και αφού είδαμε τα της συλλογής ας δούμε και τους celebrities που την παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά:

Πρώτη και καλύτερη η Anna Dello Russo η οποία δεν είχε ιδιαίτερα κέφια. Ούτε σήμερα.

Να και η Anna Wintour η οποία κάποια στιγμή χαμογέλασε. Και είναι γνωστό ότι η κυρία Wintour δεν χαμογελάει συχνά!

Ο Sartorialist και η Giovanna Battaglia ταίριαξαν πολύ χρωματικά. Λες να είχαν συννενοηθεί;

Ιδού και η Νatalia Vodianova. Ναι είναι τόσο υπέροχη όσο νομίζεις! ("Μα είναι δυνατόν να χώρισε από τον Justin" (βλ. τον εκατομμυριούχο πρώην σύζυγό της) "είναι τόσο καλό παιδί!" είπε ο διπλανός μου. "Ε τώρα βρήκε καλύτερο..." (βλ.τον επίσης εκατομμυριούχο Antoin Arnault) του απάντησε με τη σειρά της η δική του διπλανή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: