Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μια όμορφη Παρασκευή παρέα με την L' Oreal Paris και το Δημήτρη Γιαννέτο!!!

 


Μπορεί οι μέρες να πέρασαν αλλά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τη συνάντηση των Greek Beauty Bloggers στα κεντρικά γραφεία της L' Oreal Paris με όλο το team της αλλά βέβαια και με τον αγαπημένο όλων μας..... Δημήτρη Γιαννέτο στην Νέα Ιωνία. Εννοείται πως ήμουν εκεί από νωρίς... Πως θα μπορούσα να το παραλείψω! 

Η ομάδα της L'Oreal Paris μας υποδέχτηκε σ' ένα πολύ όμορφο χώρο και μας παρουσίασε τα νέα προϊόντα της αλλά και τις νέες φόρμουλες στις οποίες βασίστηκε για την κατασκευή τους. Στην αίθουσα υπήρχαν τραπέζια γεμάτα νέα προϊόντα της L' Oreal Paris!! Όπως μπορείτε να φανταστείτε Queens μου τα ήθελα όλα! (και ποιος εν θα τα ήθελε!) Πάρτε μια εικόνα από το τι περιείχαν αυτά τα τραπέζια που αναφέρω! 
 
 

Έχετε συγκλονιστεί ε;;;
Η L' Oreal Paris δεν μας άφησε παραπονεμένες, θα έλεγα!!! Πήραμε τα δωράκια μας.... Μια μεγάλη σακούλα με προϊόντα της εταιρίας σε κανονικό μέγεθος παρακαλώ!!!! Δείτε:

Δεν είναι όλα super????? Ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω!!!!
Θα θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Greek Beauty Bloggers που διοργάνωσαν αυτό το event και την L' Oreal Paris για την υπέροχη φιλοξενία της!
Το team της L' Oreal Paris είναι αυτό: 
 
 






1 σχόλιο: