Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Madonna: Της έκανε πρόταση γάμου o 24χρονος αγαπημένος της





Έχει δηλώσει πως προτιμά να την πατήσει τρένο παρά να ξαναπαντρευτεί! Τώρα όμως σκέφτεται σοβαρά να ξαναφορέσει νυφικό και να αντραλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης για χατήρι του 24χρονου αγαπημένου της. 

Ο Brahim Zaibat έκανε πρόταση γάμου στη Madge κατά τη διάρκεια του κοινού τους μαθήματος Καμπάλα στη Νέα Υόρκη πριν από τρεις εβδομάδες. Η Μαντόνα η οποία έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές, και ξεκινά την νέα της παγκόσμια περιοδεία το Μάιο, απάντησε στον Brahim ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να σκεφτεί την πρότασή του.


Μια πηγή από τον κύκλο της δήλωσε: "Ο Brahim ζήτησε από τη Madonna να τον παντρευτεί στο κέντρο της Καμπάλα πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά η Madonna δεν έχει δώσει απάντηση ακόμη. Δεν θέλει να βιαστεί για τίποτα. Είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση της με τον Brahim, αν και οι φίλοι της δεν είναι σίγουροι ότι είναι έτοιμη για γάμο πάλι. Είναι ένα μείζον θέμα για εκείνη, τον αγαπά, είναι νέος και την κάνει να αισθάνεται νέα."

Η Madonna έχει άσχημες αναμνήσεις από το διαζύγιο της με το σκηνοθέτη Guy Ritchie το 2008, το οποίο μετά από οκτώ χρόνια γάμου την έκανε να δηλώσει «Νομίζω ότι θα προτιμούσα να με πατήσει τρένο". Παρά το γεγονός ότι την χωρίζουν 29 χρόνια από τον Brahim, φαίνεται να είναι αρκετά ευτυχισμένη στο πλευρό του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: