Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στο Show του Jean Paul Gaultier....





Report από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. 

Γούνες. Γούνες κοντές, μακριές, μονόχρωμες, χρωματιστές, γούνινα γιλέκα, γούνινες λεπτομέρειες. O Jean Paul Gaultier πειραματίστηκε με το πολυτελές υλικό δίνοντάς του μια μορφή πιο σύγχρονη, πιο ροκ και σίγουρα πολύ αντισυμβατική. 


Tα κορίτσια που περπάτησαν στην πασαρέλα του καταπληκτικού κτηρίου στην οδό Saint Martin είχαν ένα ξεκάθαρο rock street-chic στυλ, χωρίς όμως να χάνονται από το προσκήνιο βασικές αναλογίες της θηλυκής σιλουέτας. Κάτω από τις oversized γούνες με τα εκκεντρικά κοψίματα και τα aggressive παντελόνια κρύβονταν εξαιρετικά φορέσιμα κομμάτια που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα της συγχρονης fashionista.


Αι ότι το βλέμμα δύσκολα ξεκολλούσε από τις γούνες είναι γεγονός ότι η συλλογή περιελάμβανε αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονταν τα παντελόνια και οι φούστες με τα έντονα prints αλλά και μια σειρά από "πολυμορφικά κομμάτια" που μεταμορφώνονταν στη στιγμή με μία μόνο κίνηση.


Αν και συνδυασμένα με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι άκρως εκκεντρικό, τα ρούχα θα μπορούσαν να έχουν και every-day χρησιμότητα.


Για το κλείσιμο σου αφήσαμε ένα iconic και πολύ - πολύ αγαπημένο κομμάτι: το δερμάτινο jacket το οποίο ο Gaultier από μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική γωνία και το μετέτρεψε στο πιο hot κομμάτι της συλλογής.


Όπως και να 'χει όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη για μας ήταν η πολύ αγαπημένη μας Bίκυ Καγιά η οποία περπάτησε στο show και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (και το κοινό με το στόμα ανοιχτό!). Δες εδώ την εμφάνισή της στην πασαρέλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: