Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Juliette Armand: Hyaluronic Acid Serum



Hi my Queens!!!!


Πριν από λίγες μέρες έφτασε στο σπίτι ένα δέμα από την εταιρεία Juliette Armand, που περιείχε το Hyaluronic Acid Serum της σειράς ELEMENTS. 



Αρχικά, η εταιρεία Juliette Armand ιδρύθηκε το 1992, όταν οι χημικοί Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλης Παπαευστρατίου αποφάσισαν να ατησχοληθούν με τον τομέα της ομορφιάς, να ερευνήσουν νέες συνταγές και να καταθέσουν στα εργαστήρια τις προσωπικές τους αξίες. Οι δύο χημικοί εστίασαν από την αρχή τη δραστηρίοτητά τους στη διαρκή αναζήτηση καινοτομιών και σε συνταγές με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Απευθύνθηκαν στους δερματολόγους και στις επαγγελματίες αισθητικούς, των οποίων την εμπιστοσύνη κατέκτησαν πολύ γρήγορα με εξειδικευμένα προϊόντα και θεραπείες. Η εταιρεία σε λίγα χρόνια, απέκτησε μια δυναμική θέση στην ελληνική αγορά εξειδικευμένου καλλυντικού και εγκαινίασε εξαγωγές και συνεργασίες με διεθνώς καταξιωμένα ιδρύματα ομορφιάς.


Ο ορός που παρέλαβα είναι ένα καταπληκτικό προϊόν για την επιδερμίδα. Το Hyaluronic Acid Serum είναι ένας ορός με υαλουρονικό οξύ με ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση. Συγρατεί μεγάλες ποσότητες νερού και σχηματίζει ένα ισχυρό πλέγμα στήριξης του κολλαγόνου, ενισχύοντας τη συνοχή της επιδερμίδας. 
Από την ημέρα που κατέφτασε έγινε το αγαπημένο μου προϊόν και το χρησιμοποιώ καθημερινά! Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά!!!!!
Εσείς my beauties χρησιμοποιείτε κάποιον ορό;;;


à bientôt!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: