Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τα φορέματα που θα κλέψουν την παράσταση!!


Η  επιλογή των φορεμάτων του καλοκαιριού για το έτος, παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο, προγραμματισμό και προετοιμασία.
Θα θελήσετε πιθανώς μια σειρά από φορέματα του καλοκαιριού για να ταιριάζουν σε μια ποικιλία ευκαιριών που να συμπεριλαμβάνουν φορέματα για πάρτι, φορέματα για ιδιαίτερες περιστάσεις και casual φορέματα. Πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις τάσεις της μόδας για την επόμενη περίοδο, αλλά και να σκεφτούμε τι στυλ καλοκαιρινού φορέματος ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας και να φανεί τέλειο σε σας. Μια άλλη σημαντική παράμετρος για τα φορέματα του καλοκαιριού είναι να είναι δροσερό καθώς επίσης και πρακτικό. Πρέπει να είναι φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα. Τέλος, αν θέλετε να πάτε καλοκαιρινές διακοπές, ποιο είναι το φόρεμα το οποίο θα είναι καταλληλότερο και πόσο εύκολα θα το χωρέσετε στη βαλίτσα σας;

Maxi Dress
Ένα φόρεμα maxi αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για καθημερινό φόρεμα όσο και για βραδινό φόρεμα το καλοκαίρι. Η μεγάλη φούστα του καλύπτει ένα πλήθος περιπτώσεων ντυσίματος ανάλογα με τον τρόπο που θα συνδυαστεί με τα διάφορα αξεσουάρ, έτσι αυτό μπορεί να είναι σε στυλ Boho ή elegant. Για μέρη που απαιτούν φορέματα maxi ή γενικότερα το στυλ με φόρεμα maxi σε πολυτελή υφάσματα. Embellished φορέματα maxi επίσης λειτουργούν καλά για πάρτι και άλλες εκδηλώσεις. Για μια καθημερινή εμφάνιση για το φετινό καλοκαίρι επιλέξτε φορέματα με περίεργα μοτίβα και απλά φορέματα maxi ζέρσεϊ.
T Shirt Dress
Το φόρεμα πουκάμισο είναι η πιο απλή και χαλαρή επιλογή φορέματος που μπορείτε να κάντε για το καλοκαίρι, αλλά μπορεί επίσης να φορεθούν με κάποια μεγάλα αξεσουάρ για μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Αν θέλετε να δώσετε κάποιο σχήμα στο στυλ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε μια ζώνη και για ένα πιο σοφιστικέ ύφος μπορείτε να βάλετε ένα σακάκι ή μπλέιζερ. Το φόρεμα πουκάμισο ένας πολύ καλός τρόπος για συνδυαστεί είναι η μινιμαλιστική τάση, γι αυτό προσθέστε ένα ζευγάρι παπούτσια του τένις ή σανδάλια.
Body Con Dress
Τα φορέματα αυτά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις το σώμα σου. Φαίνονται τέλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας συνδυασμένα με ένα απλό σακάκι τζιν , ενώ σα βραδινό φόρεμα θα είναι τέλειο με τακούνια και ένα biker jacket.
Retro Style Dress
Το στυλ ρετρό είναι μεγάλη είδηση για τη μόδα τα τελευταία χρόνια. Επίσης είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρξουν πολλά στυλ ρετρό γύρω και πάλι το καλοκαίρι. Η δεκαετία του εξήντα, φόρεμα στυλ mini είναι μια ιδανική επιλογή και φαίνεται άψογη με ένα ζευγάρι των τακουνιών «στιλέτο». Καθώς επίσης και τα Fifties φορέματα είναι επίσης μια πολύ θηλυκή και κομψή επιλογή.
Sun Dress
Όταν βγει ο ήλιος και ο καιρός γίνεται πραγματικά καυτός, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σε φόρεμα για το καλοκαίρι από το sun dress. Μια χαλαρή strappy στυλ επιλογή, σε ένα ύφασμα με πολύ ζωντανές αποχρώσεις και σύνθεση από βαμβάκι. Ψάξτε για φωτεινά και έντονα prints, όπως στάμπα λουλουδιών που μοιάζουν καταπληκτικά στον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: