Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Για υγιές, ενυδατωμένο και καθαρό πρόσωπο!!


Για να έχετε ξεκούραστο και ενυδατωμένο πρόσωπο, πρέπει να ακολουθείτε σε καθημερινή βάση τα εξής:


1. Κατανάλωση άφθονου νερού (τουλάχιστον 1 λίτρο την ημέρα)

2. Ολοκληρωμένος ύπνος (πρέπει να κλείνετε οπωσδήποτε ένα 8ωρο την ημέρα), διαφορετικά συσσωρεύεται κούραση η οποία είναι περισσότερο ορατή στη περιοχή κάτω από τα μάτια.

3. Καθαρισμός του προσώπου με γαλάκτωμα ή μαντηλάκια καθαρισμού ντεμακιγιάζ. Ο καθαρισμός επίσης, μπορεί να συνοδεύεται από την lotion, την οποία απλώνετε αμέσως μετά το γαλάκτωμα και πριν την ενυδατική σας κρέμα.

4. Περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου με την κατάλληλη κρέμα ενυδάτωσης για πρωί και βράδυ.

5. Εβδομαδιαία κούρα ομορφιάς, η οποία περιλαμβάνει peeling προσώπου για την απολέπιση της επιδερμίδας
(καθαρισμός & λείανση του προσώπου) και στη συνέχεια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης.

Όλα τα παραπάνω, είναι καλό να τα υιοθετήσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα και να αφιερώνετε το χρόνο που πρέπει, έτσι ώστε να περιποιείστε σωστά το πρόσωπό σας.Επίσης, το αλκοόλ και το κάπνισμα, αλλά και η έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι, όπως όλοι γνωρίζουμε, 
προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος, η οποία είναι περισσότερο ορατή στο πρόσωπο, επομένως αν αναλογιστείτε τις βλαβερές συνέπειες που έχουν για την υγεία σας, τότε θα καταφέρετε να μπείτε σε πρόγραμμα μόνιμης «απεξάρτησης» από τις κακές σας συνήθειες. 

Τέλος, το καθημερινό άγχος καταβάλλει ακόμη περισσότερο το πρόσωπό μας, συνεπώς, προσπαθήστε λίγες στιγμές κατά την διάρκεια
της ημέρας να χαλαρώνετε και να «αδειάζετε» όσο μπορείτε το μυαλό σας από τις αρνητικές σας σκέψεις.

Μην ξεχνάτε ότι το άγχος και η θλίψη αποτυπώνονται στο πρόσωπό σας και αντίστοιχα, όταν νιώθετε καλά και είστε χαρούμενοι, απλά ακτινοβολείτε! 

Βάλτε το χαμόγελο στη ζωή σας 

και μην στεναχώριεστε για πράγματα που δεν αξίζουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια: