Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Απόκτησε τώρα γωνίες στο πρόσωπό σου και λεπτότερα μάγουλαΜια εντελώς καινούρια τεχνική που εφαρμόζεται στην ATHENS BEVERLY HILLS PLASTIC SURGERY από τον Δρ Αθανάσιο Αθανασίου υπόσχεται να επαναφέρει πιο λεπτά μάγουλα, καθώς και πιο τονισμένες γωνίες σε πρόσωπα που είτε λόγω σωματότυπου, είτε λόγο αύξησης βάρους δείχνουν πιο «γεμάτα» και πιο «στρόγγυλα». 


"Η τεχνική αυτή απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και συνίσταται στην αφαίρεση της λιπώδους σφαίρας «buccal fat» που βρίσκεται κάτω από τις παρειές (μάγουλα) και προσδίδουν όγκο στην μεσότητα του προσώπου" εξηγεί ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου. 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
Μην σε απασχολεί η διαδικασία της αναισθησίας. Η συγκεκριμένη επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη. Ο ειδικός κάνει την αφαίρεση του λίπους που κρύβεται κάτω από τα μάγουλα με δύο τομές ενδοστοματικά. Το ευτυχές είναι πως τα ράμματα θα απορροφηθούν γρήγορα, χωρίς να σε ταλαιπωρήσουν. 

"Το οποιοδήποτε οίδημα υπάρξει θα υποχωρήσει σε 4-5 ημέρες. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά τον πρώτο μήνα" επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου. 

Εσύ μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου ασχολίες από την πρώτη κίολας ημέρα. Δεν απαιτείται άλλωστε νοσηλεία στο νοσοκομείο, ούτε παραμονή στο κρεβάτι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι κάποιες πλύσεις με ενδοστοματικό διάλυμα για μερικές ημέρες, όπως και να τρως μαλακές τροφές τον πρώτο καιρό. 

ΠΛΑΔΑΡΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ... ΤΕΛΟΣ!
Εκτός από το "στρογγυλό" μάγουλο, πολλές γυναίκες ενοχλούνται από το "πλαδαρό" πηγούνι και τη χαλάρωση στο λαιμό. "Η επέμβαση αυτή λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση με ραδιοσυχνότητες (Vaser lipo) τόσο στις παρακείμενες περιοχές όσο και στην περιοχή του λαιμού όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη συσσώρευση λίπους" εξηγεί ο κ. Αθανασίου.  

Ουσιαστικά πρόκειται για λιπογλυπτική στο πρόσωπο. H λιποαναρρόφηση γίνεται με δύο μικρές τομές πίσω από την περιοχή των αυτιών. Είναι μια επέμβαση μετά την οποία δεν απαιτείται η παραμονή στο νοσοκομείο, ενώ η ασθενής θα δει το πρήξιμο να υποχωρεί σε 4-5 ημέρες.

"Ο συνδυασμός αυτών των δυο τεχνικών μειώνει την στρογγυλότητα ενός προσώπου ενώ παράλληλα προσδίδει μια πιο σφιχτή και νεανική όψη" επισημαίνει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου. 

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Η επέμβαση αυτή δεν έχει ηλικία. Μπορούν να την επιδιώξουν άτομα από 18 εως 70 ετών! Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έχει προηγουμένως συμβουλευτεί τον γιατρό του. "Χρειάζεται κλινική εξέταση, να τον δει ο ειδικός και να αποφασίσουν από κοινού να κάνουν την επέμβαση" εξηγεί ο Αθανάσιος Αθανασίου. 

Εκείνο λοιπόν που πρέπει να κρατήσεις είναι πως για την τελική απόφαση θα πρέπει να πάρεις τη γνώμη του ειδικού, ο οποίος και θα σου δώσει όλες τις λεπτομέρεις! Μάλιστα ο κ. Αθανασίου συστήνει να απευθυνθείς σε πλαστικό με εξειδίκευση στο πρόσωπο. 

Πολλοί CELEBRITIES στο HOLLYWOOD έχουν υποβληθει σε αυτην την επέμβαση όπως η Cher, ο Keanu Reeves και η Ivana Trump.


ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: