Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Συμβουλές για καλοσχηματισμένα φρύδια


Προσθέτει η αφαιρεί έκφραση από τα μάτια το σχήμα τους.

Τα όμορφα και καλογραμμένα φρύδια είναι το Α και το Ω για να δείχνει το πρόσωπό σας συμμετρικό και φωτεινό. Τονίζουν το βλέμμα ισορροπούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και σας δίνουν τύπο. Ο τρόπος δεν είναι απλός, αλλά γι' αυτό υπάρχουν οι ειδικοί.
Στοιχείο του προσώπου που προσθέτει ή αφαιρεί έκφραση από τα μάτια, αλλά και το κλειδί για τη διόρθωση χαρακτηριστικών του προσώπου. Όταν αποκτούν το σωστό σχήμα, δίνουν ένταση στο βλέμμα. Βέβαια, η υπόθεση «βγάζω-τα-φρύδια» μου δεν είναι τόσο απλή, αν σκεφτείς μάλιστα ότι μια «στραβοτιμονιά» με το τσιμπιδάκι μπορεί να δημιουργήσει ένα ακαλαίσθητο κενό, ενώ στην περίπτωση που τα βγάλετε λάθος, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να μεγαλώσουν ξανά, ώστε να τους δώσετε το σωστό σχήμα. Ο τρόπος διόρθωσής τους γίνεται με σκοπό να επιτευχθεί το ιδεώδες σχήμα και βασίζεται:
Στην αποτρίχωση των επιπλέον τριχών με τσιμπιδάκι ή άλλο αποτριχωτικό μέσο.
Στο κόψιμο των τριχών, αν παρουσιάζονται ιδιαίτερα μακριές και αλλοιώνουν το σχήμα του.
Στο χτένισμα τους προς τα πάνω και έξω για το πρώτο τμήμα, δηλαδή μέχρι το ψηλότερο σημείο του και προς τα κάτω και έξω για το τμήμα από το ψηλότερο σημείο μέχρι το τελείωμα του .
Στο μακιγιάρισμα τους που γίνεται με προσθήκη χρώματος με μολύβι φρυδιών, πεπιεσμένης σκιάς, χρήση μάσκαρας και άλλων μέσων ή ακόμα
Στη μορφοποίησή τους με μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών.

Μορφές Φρυδιών
1. Σε κοντινή απόσταση: αφαιρούμε μέρος από την εσωτερική τους πλευρά, αυξάνοντας την απόσταση μεταξύ τους.
2. Σε μακρινή απόσταση: δημιουργούμε φρύδια με μακιγιάζ εσωτερικά, μειώνοντας την μεταξύ τους απόσταση.
3. Με μεγάλη απόσταση ύψους από τα μάτια: προσθέτουμε φρύδι με χρώμα στο κάτω μέρος τους ή δίνουμε την εντύπωση μικρότερης απόστασης με χρήση σκούρου χρώματος σκιάς.
4. Με μικρή απόσταση ύψους από τα μάτια: αφαιρούμε μέρος τριχών του κάτω τμήματος του φρυδιού. Τοποθετούμε ανοιχτόχρωμες σκιές ή κάνουμε κάθετο μακιγιάζ.
5. Μακριά στο εσωτερικό τους τελείωμα: βγάζουμε τρίχες που περισσεύουν απ' το ιδεώδες σχήμα στο εξωτερικό τους τελείωμα.
6.Μικρά στο μήκος: δημιουργούμε φρύδια ώστε να σχηματίζουν ένα ολοκληρωμένο τόξο στο μάτι.
7. Οριζόντια:παρεμβαίνουμε στο σχήμα τους όταν το πρόσωπο έχει μεγάλο φάρδος διαμορφώνοντας τα γωνιώδη ή καμπυλόγραμμα.
8. Με καμπύλη: τα διορθώνουμε μόνο όταν το πρόσωπο είναι πολύ μακρύ κάνοντας το περισσότερο οριζόντια.
9. Κάθετα ανοδικά: επεμβαίνουμε μόνο αν τελειώνουν πολύ πριν από το ιδανικό τους μήκος, γιατί αποτελούν ευχάριστη όψη.
10. Λεπτά. αυξάνουμε το πάχος τους στο τμήμα που χρειάζεται.
11. Φρύδια παχιά: αποτριχώνουμε μέρος της επιφάνειας τους που βαραίνει το βλέμμα, ώστε να δείχνουν πιο λεπτά.
12. Φρύδια αραιά: γεμίζουμε με χρώμα δίνοντας την εντύπωση μεγαλύτερης πυκνότητας.
13. Φρύδια πυκνά: αποτελούν καλό στοιχείο, εκτός αν δίνουν ιδιαίτερο βάρος λόγω έντονου χρώματος, οπότε τα κάνουμε λεπτότερα.
14. Φρύδια με μακριές τρίχες: το μεγάλο μήκος τους σκιάζει ανεπιθύμητα και αλλοιώνει την όμορφη εντύπωση. Κόβουμε με ένα ψαλιδάκι τμήμα του μήκους τους.
Extra tip
* Η μορφοποίηση των φρυδιών στοχεύει στη δημιουργία ιδανικότερου βλέμματος με την συνύπαρξη ιδανικών αναλογιών και συμβάλλει στην ομορφιά της έκφρασης βελτιώνοντας την εικόνα του προσώπου.
* Βγάλτε τα φρύδια σας, πριν γίνει η χρήση μακιγιάζ, ώστε να γίνει η επιλογή του ιδανικότερου φρυδιού ανάλογα με το σχήμα του ματιού και προσώπου σας.
* Συμπληρώστε μακιγιάζ μετά τη χρήση προϊόντων βάσης και πριν την τοποθέτηση των χρωμάτων στα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: