Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γιατί απουσίαζε η Μανωλίδου;


Έκπληξη και αντιφατικά σχόλια προκάλεσε η χθεσινή απουσία της Ευγενίας Μανωλίδου από την εκπομπή «10 με 1 μαζί», ενώ τη Δευτέρα είχε προαναγγελθεί και ως καλεσμένη της η Ναταλία Δραγούμη.

Λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, η Ευγενία Μανωλίδου, όπως έγραψε χθες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ενημερώθηκε από την παραγωγή της εκπομπής ότι στη σκαλέτα της ημέρας περιλαμβάνονται μόνο θέματα πολιτικής επικαιρότητας, οπότε η ίδια δεν θα εμφανιστεί.

Το γεγονός σχολιάστηκε σήμερα στην «Πρωινή Μελέτη» και ταυτόχρονα επισημάνθηκε ότι η χθεσινή εκπομπή των Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου παρουσίασε θέματα που αφορούσαν στο χορευτικό show «Dancing With The Stars». Μάλιστα, η χθεσινή μέρα ήταν πλούσια σε παρασκήνιο, καθώς ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου, Έμιλυς Ματθαιακάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, όπως είπε, επειδή δεν είχε χθες ιδιαίτερη διάθεση για πρόβα, αποφάσισε τελικά να βγει για ποτό με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, και ανήγγειλε ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα χορέψει στο live της Κυριακής με τον πρώην παρτενέρ της Νατάσας Καλογρίδη, Βαγγέλη Χολέβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: