Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ανόρθωση σε χρόνο μηδέν

 
Αισθάνεστε δυσαρεστημένες με το σώμα σας αλλά διστάζετε να κάνετε μία αισθητική επέμβαση;
Η νέα αναίμακτη μέθοδος με ενέσεις Botox στο στήθος έρχεται να ταράξει τα νερά και να καταπολεμήσει τη βαρύτητα.
Το πέρασμα του χρόνου, η επίδραση της βαρύτητας, ο θηλασμός και οι πολυετείς δίαιτες μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές ειδικά όταν πρόκειται για το γυναικείο στήθος. Η φθορά και η χαλάρωση του στήθους αποτελεί για τις γυναίκες ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθησή τους και είναι μία σωματική ''φθορά'' που αργά ή γρήγορα η πλειοψηφία θα υποστεί.
Πολλές είναι εκείνες που καταφεύγουν στο χειρουργικό νυστέρι για να διορθώσουν τις ατέλειες, αλλά ακόμα περισσότερες είναι εκείνεςπουδιστάζουν να μπουν στη διαδικασία μίας επέμβασης. Το Botox έρχεται να δώσει λύση και να προσφέρει ανόρθωση στο στήθος χωρίς παρενέργειες και χωρίς πόνο. Η νέα θεραπεία είναι διαθέσιμη στη Βρετανία και κοστίζει 700 λίρες, ποσό αισθητά χαμηλότερο σε σχέση με αυτό μίας χειρουργικής επέμβασης το οποίο ανέρχεται στις 3.000 λίρες.
Η εφαρμογή διαρκεί ελάχιστη ώρα και είναι ιδιαίτερα απλή και αναίμακτη. Η τεχνική χρησιμοποιείται από την ειδικό αντιγήρανσης Dr Cecilia Tregear στο Wimpole Skin Care Centre του Λονδίνου. Ο γιατρός κάνει ενέσεις σε συγκεκριμένες περιοχές πάνω και γύρω από το στήθος με αποτέλεσμα το δέρμα να ''σηκώνεται'' και να χαρίζει ένα καταπληκτικό ντεκολτέ, χωρίς ολική αναισθησία. Σε αντίθεση με παρόμοιες διαδικασίες, το lift στήθους περιλαμβάνει έγχυση αλλαντικής τοξίνης στο δέρμα του στήθους και όχι στους μυς. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο αποτελεσματικό και λιγότερο επώδυνο. Οι μύες δεν είναι ακινητοποιημένοι και δεν υπάρχει η απώλεια της αίσθησης.
Λόγω του γεγονότος ότι οι ενέσεις είναι ενδοδερμικές καθώς και ότι οι δόσεις είναι λίγες δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες, εκτός από τις προφανείς όπως η ερυθρότητα και η πιθανότητα λοιμώξεων εξαιτίας της χρήσης βελονών. Σύμφωνα με τη γιατρό τα αποτελέσματα διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή αλλά διαρκούν συνήθως έξι μήνες. Πρέπει να ληφθούν υπόψη σημαντικοί παράγοντες, όπως η άσκηση και το κάπνισμα οι οποίοι καθιστούν το αποτέλεσμα πιο διαρκές.
Η Elaine Hill, 46 ετών, είναι από τις πρώτες που αποφάσισαν να υποβληθούν στη διαδικασία τον προηγούμενο μήνα και εμφανίζεται φανερά ικανοποιημένη. ''Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου και έχοντας κάνει Botox στο πρόσωπο πριν 8 χρόνια δε με φόβισε καθόλου''. Η επέμβαση την έκανε να αισθανθεί και πάλι θηλυκή, δίνοντας της πίσω τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. ''Δεν πόνεσα καθόλου και τα αποτελέσματα ήταν ορατά από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής'', δήλωσε ενθουσιασμένη η Hill.

ΠΗΓΗ:www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: