Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κουρέψου…Καλοκαιρινά!


Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι, ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το κούρεμα που όχι μόνο θα σε βολέψει αλλά και θα τον κάνει να σε θέλει σαν τρελός; Διάβασε παρακάτω τι "παίζει" αυτή την εποχή και τι θα τον κάνει τρελό για εσένα με τη νέα σου κουπ!

Το καλοκαίρι όπως ξέρεις πολύ καλά είναι η εποχή που ξεχνάς ισιωτικά μαλλιών και πιστολάκι και αναδεικνύεις την πιο natural πλευρά του εαυτού σου με εύκολους και απλούς τρόπους! Εξάλλου όποιο κούρεμα και αν επιλέξεις το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι ότι την πιο σέξι εποχή του χρόνου δε μπορείς παρά να δώσεις κίνηση και αέρα στα μαλλάκια σου! Τόλμησε να κάνεις αυτό που μέχρι τώρα σκεφτόσουν και ποτέ δεν αποφάσιζες!
Φράντζα ή αφέλειες: θέλεις μια αλλαγή αλλά από την άλλη δε θέλεις να θυσιάσεις και τη μακριά κόμη σου, που με τόσο κόπο κατάφερες να φτάσεις στα σημερινά -μακριά- της επίπεδα; Η φράντζα ή οι αφέλειες έρχονται σαν από μηχανής Θεός να λύσουν το μυστήριο. Η μακριά φράντζα είναι διαχρονικά in και αυτή τη σεζόν και είναι ιδανική για εσένα που έχεις το στρογγυλό προσωπάκι το οποίο τώρα με τη νέα σου φράντζα και πιο μακρύ θα φαίνεται αλλά και πιο σέξι θα σε κάνει να νιώθεις! Αν έχεις περισσότερες γωνίες τότε η φράντζα στο ένα πλάι ή οι πυκνές αφέλειες θα σε μεταμορφώσουν!
Μήπως είσαι αφελής; Οι αφέλειες, είναι ότι πιο σέξι και βολικό για την πιο καυτή εποχή του χρόνου! Το απόλυτο στιλ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από μακριές αφέλειες (ειδικά αν έχεις σχετικά φαρδύ μέτωπο) που φτάνουν περίπου μέχρι το φρύδι σου -αλλά δεν το καλύπτουν- με τα υπόλοιπα μαλλιά πιασμένα σε μια σούπερ αλογοουρά! Οι ασύμμετρες αφέλειες είναι για τις τολμηρές που μπορούν να περιμένουν να μακρύνουν και να φτάσουν όλες στο ίδιο μήκος.
Τιπ: ακόμη και αν δε θέλεις να χάσεις καθόλου από το μήκος σου, και δε θέλεις να "κοντύνει" το μαλλάκι σου, οι αφέλειες θα σου χαρίσουν ανανεωμένο σέξι λουκ που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο!
Καλοκαιρινό κοντό: πάντα ήθελες να το τολμήσεις αλλά ποτέ δεν το πήρες απόφαση; Τώρα είναι λοιπόν , η κατάλληλη στιγμή να αποχωριστείς τη μακριά χαίτη σου, που όχι μόνο σε ζεσταίνει αλλά δεν αφήνει και το προσωπάκι σου να "φανεί". Η μόδα αυτό το καλοκαίρι σε προκαλεί να κόψεις το μαλλάκι σου κοντό- όσο μπορείς να υποστηρίξεις- αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και απολαμβάνοντας ένα από τα πιο hot καλοκαιρινά κουρέματα! Κοντό καρέ, μεσαίο καρέ, το ασύμμετρο καρέ είναι κουρέματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις σγουρά ή ίσια μαλλάκια! Αν έχεις σγουρά μαλλιά μη φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο και να τα κόψεις αφού και σγουρό και κοντό είναι η νέα top τάση της σεζόν.
Τιπ: με λίγο αφρό το σγουρό σου στέκεται και είσαι η απόλυτη θεά των διακοπών!
Το έξυπνο πουλί από τις "μύτες" πιάνεται: δεν υπάρχει πιο σέξι κούρεμα από αυτό με "μύτες"! Οι μύτες χαρίζουν "αέρα" και κίνηση στα μαλλιά σου τα οποία αποκτούν ακαριαία ένα ιδιαίτερο στιλ! Ιδανικό κούρεμα αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά που όμως δεν έχεις καμία διάθεση να κόψεις, αλλά θέλεις να κάνει μια αλλαγή για να ανανεωθείς εν όψει καλοκαιριού! Μύτες σε όλο το μαλλάκι , μύτες ασύμμετρες ή συμμετρικές, μύτες που πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπο σου, τύπου αφέλειες, όλες οι μύτες είναι καλές!
Και μην ξεχνάς: ακόμη και αν το κούρεμα που έκανες δεν είναι αυτό ακριβώς που ήθελες όπως θα έλεγε και ο φίλος σου-μιας και οι άντρες δυσκολεύονται να καταλάβουν τη σχέση πάθους που έχουμε με τα μαλλιά μας- είναι και το πιο σοφό: "τρίχες είναι θα μακρύνουν!"
ΠΗΓΗ: www.exothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: