Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το νέο φετίχ του καλοκαιρινού μακιγιάζ σας!


Guerlain Terracotta Mosaic
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ησυλλεκτική έκδοση της πούδρας terracotta από τον οίκο Guerlain είναι ένα μικρό έργο τέχνης, τόσο από άποψη design όσο και από άποψη σύνθεσης, που χαρίζει μια υπέροχη ηλιοκαμένη όψη. Τι ακριβώς, λοιπόν, την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Η εν λόγω έκδοση –την οποία θα βρεις από τον Ιούνιο στα καταστήματα καλλυντικών αλλά ήδη έχει ξεκινήσει λίστα αναμονής- είναι κλεισμένη σε μία ultra chic συσκευασία που στο εσωτερικό της αποτυπώνεται το έμβλημα του οίκου, το χαρακτηριστικό διπλό G, ενώ οι γήινες αποχρώσεις της «παίζουν» με τη λάμψη του χρυσού και του μπρονζέ, χαρίζοντας στην επιδερμίδα άμεσα, λαμπερή ηλιοκαμένη όψη.

Η απαλή, μεταξένια υφή της απλώνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο χωρίς να τη «βαραίνει» ενώ είναι ιδανική και για το σώμα.Άπλωσέ τη στα σημεία που «βλέπει» ο ήλιος όπως τα μήλα, το μέτωπο, τη ράχη της μύτης, το πηγούνι, τους ώμους και το ντεκολτέ, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο και είσαι έτοιμη. Το αποτέλεσμα; Φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα, σαν να έχεις γυρίσει μόλις από την παραλία! Στα plus της, σημείωσε το XL μέγεθός της, σε giant συσκευασία, που θα σου κρατήσει για πολύ περισσότερο καιρό!
ΠΗΓΗ:www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: