Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έξυπνα κόλπα ομορφιάς όταν ήδη είστε… εκτός budget!


Maquillage backstage
* Το αγαπημένο σας κραγιόν αρχίζει να «κατεβαίνει» επικίνδυνα… Σκάβοντας με ένα πινελάκι χειλιών θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και την τελευταία σταγόνα του!
* Ουπς! Μάσκαρα …τέλος. Ματαιώσετε την αγορά της επόμενης, περνώντας τις βλεφαρίδες με περλέ πούδρα. Τα ιριδίζοντα στοιχεία αντανακλούν το φως κι έτσι οι βλεφαρίδες σου θα δείξουν άμεσα πιο μακριές. Αυτό προσωρινά.
* Το ξύρισμα των ποδιών προϋποθέτει και την αγορά ειδικού αφρού ξυρίσματος αλλιώς έχετε μεγάλη πιθανότητα να κοπείτε. Μεταξύ μας το conditioner μαλλιών, έστω για λίγες μέρες, θα κάνει πολύ καλή δουλειά… Μαλακώνει πολύ την επιδερμίδα και σας προστατεύει από μικροτραυματισμούς.
* Ok, έχετε αποφασίσει πως θέλετε επαγγελματικό αποτέλεσμα στα νύχια σας. Να ένας τρόπος για να το επισκέπτεστε όσο το δυνατόν λιγότερο και να γλιτώνετε χρήματα: Ζητήστε από την αισθητικό να σας βάψει τα νύχια με ένα βερνίκι σε απαλό, ροζ χρώμα. Είναι κοινό μυστικό ότι τα ανοιχτόχρωμα βερνίκια κάνουν τα άκρα να δείχνουν περιποιημένα για περισσότερες μέρες αφού οι μκρο-ατέλειες που μπορεί να προκύψουν είναι (λόγω χρώματος) σχεδόν αόρατες.
* Οι τεχνικές διεργασίες στα κομμωτήρια όπως για παράδειγμα οι ανταύγειες  βλάπτουν σοβαρά το budget σας. Την επόμενη φορά ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας τα περάσουν μόνο «στεφάνι» και πλήρωσε τα μισά. Έτσι και αλλιώς στα υπόλοιπα μαλλιά η διαφορά θα φανεί από τους 6 μήνες και πάνω.
ΠΗΓΗ: www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: