Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σημειώστε insider tips για επιδερμίδα προσώπου καθαρή και απαλή σαν του μωρού!



Do Είναι μύθος ότι η ήλιος εξαφανίζει τα σημάδια από τα σπυράκια. Στην πραγματικότητα αυξάνει την παραγωγή λίπους των κυττάρων προκαλώντας ακμή. Γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντική σε καθημερινή βάση η χρήση αντηλιακού με oil- free (μη λιπαρή) σύνθεση που θα προστατέψει την επιδερμίδα και θα την βοηθήσει να επουλώσει τα σημάδια από τα σπυράκια.
Don’t Μην βιάζεστε με την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας: πάρτε λίγη ποσότητα από το βαζάκι ή το tube απλώστε το στις παλάμες σας και τρίψτε τις. Ζεσταίνοντας την κρέμα την βοηθάτε ν’ απλωθεί καλύτερα στην επιδερμίδα.
Do Η επιδερμίδα σας πρέπει να παίρνει κι αυτή μια ανάσα από την καθημερινή ταλαιπωρία του μακιγιάζ. Κάντε συχνά ένα break από το μεικ απ και το μακιγιάζ, και δώσετε της την δυνατότητα ν’ αναπνεύσει.
Don’t Τα καλλυντικά και τα πινελιά δεν ζουν για πάντα! Εάν παρατηρήσετε από την ημέρα που θα τα ανοίξετε έχουν κατά μέσο όρο 12 μήνες ζωής (αναγράφετε πάντα στο πίσω μέρος της συσκευασίας). Επίσης, κυρίες μου, προσοχή στα πινέλα! Έχει αποδειχθεί ότι είναι συχνά υπεύθυνα για την επανεμφάνιση του εφιάλτη της ακμής. Φροντίζετε να τα πλένετε με dettol συχνά και να μην τα μοιράζεστε με φίλες.
Do Κάντε μια μορφή αεροβικής γυμναστικής στην ύπαιθρο όπως τρέξιμο ή έντονο περπάτημα. Δεν κοστίζει τίποτα και αντίθετα αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και το πρόσωπο σας αποκτά αυτό ροζ χρώμα υγείας, όπως μετά από ένα χαλαρωτικό διήμερο στην εξοχή.
Don’t Μην είστε επιφανειακή και βιαστική στις αγορές σας. Πλησιάστε το beauty stand και δοκιμάστε τα καλλυντικά! Η πιο σοφή κίνηση είναι να ζητήσετε δείγμα, να το πάρετε σπίτι και να τεστάρετε εάν πραγματικά σας ταιριάζει.
Do Τρώτε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C (φυσικό αναγεννητή του κολλαγόνου το οποίο μας κρατάει νέες και όμορφες). Θα τα βρείτε σε ακτινίδια, εσπεριδοειδή, φράουλες, μπρόκολο και σπανάκι. Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό ώστε να αυξάνετε τα επίπεδα ενυδάτωσης στον οργανισμού σας.
Don’t Μην παραμελείτε την καλή ενυδάτωση του προσώπου σας. Σημειώστε ότι το καλύτερο αντίδοτο για την επιδερμίδα που κατά τη διάρκεια της ημέρας σας “τραβάει” είναι το τριαντάφυλλο. Το φυσικό αυτό συστατικό περιέχει υψηλά επίπεδα ελαίων omega-3 και omega-6 που είναι απίστευτα θρεπτικά για την επιδερμίδα του προσώπου. Η αλήθεια είναι ότι η λάμψη που χαρίζουν τα προϊόντα ενυδάτωσης που περιέχουν τριαντάφυλλο είναι πραγματικά απίστευτη.

ΠΗΓΗ: www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: