Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Νέα αγωγή Βατίδου στον Κούγια: ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ!


       Το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ ζητά από τον Αλέξη Κούγια η Εύη Βατίδου, που κατέθεσε αγωγή εναντίον του περίπου πέντε μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου τους και τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους!


Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», η Εύη Βατίδου κατέθεσε12σελιδη αγωγή κατά του πρώην συζύγου της, με την οποία απαιτεί το 1/3 της περιουσίας του από το 2000 και μετά!

Τι κι αν το ζευγάρι χώρισε το 2007 και στις 18 του περασμένου Φλεβάρη βγήκε το διαζύγιο; Η πρώην Μις Ελλάς παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια τα 4 ακίνητα που απέκτησε ο Αλέξης Κούγιας κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου και αναλύει πόσο κόστιζαν τότε και πόσο κοστίζουν σήμερα.

Παράλληλα, το 35χρονο μοντέλο υποστηρίζει πως ο ποινικολόγος αξιοποίησε την δημοσιότητα που πήρε ο γάμος τους και εκτόξευσε την καριέρα του έχοντας ησυχία και ηρεμία στην έγγαμη ζωή του, ενώ εκείνη περιορίστηκε στα συζυγικά της καθήκοντα και την ανατροφή των παιδιών.

Με βάση αυτούς τους ισχυρισμούς, η Εύη Βατίδου ζητά το εν λόγω -ομολογουμένως υπέρογκο- ποσό, ενώ η κίνησή της προκαλεί εντύπωση αφού η δικαστική διαμάχη του πάλαι ποτέ ζευγαριού έχει κλείσει οριστικά. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: