Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο χρόνος που άλλαξε τη ζωή μου

Ο χρόνος που άλλαξε τη ζωή μου
Ανανεωμένη και γεμάτη εικόνες από την καθημερινή αστική ζωή επέστρεψε η Beyonce μετά την εννιάμηνη αποχή της από το διεθνές μουσικό προσκήνιο.
Ένα διάλειμμα που γέννησε ένα... άλμπουμ με το οποίο η ποπ σταρ φιλοδοξεί να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή των charts.
«Χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση, αλλά και λίγη έμπνευση από τα καθημερινά πράγματα. Δεν είχα ανάγκη από υπερπαραγωγές, αλλά από μικροσκοπικές στιγμές που θα μιλούσαν στην καρδιά μου και θα με έκαναν να χαμογελάσω», γράφει η Beyonce στο editorial του αμερικανικού περιοδικό Essence, αποδεικνύοντας τη διάθεση της να πειραματιστεί σε νέα πεδία, όπως αυτό της συγγραφής.
 
Η 29χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται χαμογελαστή και με χαλαρή διάθεση για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού και παραδέχεται ότι ήθελε να δώσει στον εαυτό της την ευκαιρία να κάνει απλά πράγματα, τα οποία είχε θυσιάσει στο βωμό της καριέρας της, όπως να παίξει με τον ανιψιό της και να τον παραλάβει από το σχολείο, να επισκεφθεί μουσεία, να παρακολουθήσει συναυλίες και παραστάσεις στο Μπροντγουεϊ, να μάθει να μαγειρεύει και να αφιερώσει χρόνο στο σύζυγό της Τζέι Ζι.
Οι φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι που την απαθανάτιζαν να παίζει με τον μικρό της ανιψιό και να απολαμβάνει τη συντροφιά του αγαπημένου συζύγου της έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ που θα ξεσηκώσει χορευτικά τις καλοκαιρινές βραδιές των απανταχού φαν της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: