Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου


Κάθε χρόνο, συνήθως τέτοια εποχή, οι περισσότερες κυρίες εφοδιάζονται με ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Οι περισσότεροι διαλέγουν τα κλασικά μαύρα γυαλιά, χωρίς καμία ιδιαιτερότητα και που δεν προσθέτουν ιδιαίτερα πολλούς πόντους στιλ. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, σάς δίνει ιδέες για να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν, προκειμένου να αποφύγετε μία ακόμα κλασική επιλογή.
Cat Eye Sunglasses: Ξεκινάμε με το κλασικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου που έκανε θραύση στα 50′s και στα 60′s, γνωστό και ως «Cat Eye Sunglasses», δηλαδή αυτά που θυμίζουν «γατίσια μάτια». Φαινομενικά μοιάζουν δύσκολο να υποστηριχθούν, όμως σε ένα μαύρο χρώμα είναι πολύ ευκολοφόρετα. Ταιριάζουν ιδανικά σε τετράγωνα και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα. Είναι ένα πολύ σικάτο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο στιλ γυαλιών, που πλημμύρισε τις πασαρέλες.
Γυαλιά τύπου John Lennon: Συνεχίζουμε με τα John Lennon τύπου γυαλιά ηλίου, στη πιο σύγχρονη εκδοχή τους φυσικά. Το απόλυτο μινιμαλιστικό αξεσουάρ. Δυστυχώς δεν ταιριάζει σε όσες έχουν στρογγυλό πρόσωπο, καθώς ο στρογγυλός φακός δημιουργεί από μόνος του καμπύλες και είναι ιδανικός για οβάλ ή τετράγωνα πρόσωπα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο στιλ που αναφέρθηκε, που καλό είναι να μην συνδυαστεί με αθλητικά ρούχα, τα John Lennon γυαλιά ηλίου έχουν αυτό το πλεονέκτημα, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση γιατί πάντα δημιουργούν fashion statement.
Retro γυαλιά ηλίου: Προχωράμε στα retro γυαλιά ηλίου, που ένα από τα θετικά τους είναι ότι ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα. Τα retro sunglasses κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και χρώματα και μπορούν να αντικαταστήσουν τα oversized γυαλιά.
Ιδιαίτερα γυαλιά: Τελειώνουμε με τα λεγόμενα «Edgy Sunglasses», δηλαδή εκείνα που είναι πολύ ιδιαίτερα, πολύ προχωρημένα και που σίγουρα τραβούν όλα τα βλέμματα προσοχής. «Edgy» μπορούν να θεωρηθούν όχι μόνο εκείνα με περίεργο σκελετό, αλλά και εκείνα που έχουν έντονα χρώματα. Τα γυαλιά ηλίου που είναι τόσο ιδιαίτερα, ωστόσο, πρέπει να μην είναι μια βιαστική αγορά. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τα υποστηρίξετε, είτε με το στιλ είτε με τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής σας, ειδάλλως δεν θα ταιριάζουν πάνω σας, ακόμα κι αν είναι ιδανικά για το σχήμα προσώπου σας


Δεν υπάρχουν σχόλια: