Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Eyeliner: εφαρμόστε το σωστά


eyeliner, model
Οι περισσότερες γυναίκες «φοβούνται» το eyeliner. Δεν χρειάζεται, όμως. Μάθετε πώς θα το απλώνετε ανάλογα με το σχήμα των ματιών σας ώστε να αναδείξετε το βλέμμα σας.

  • Μάτια με κοντινή απόσταση μεταξύ τους: Χρησιμοποιείστε γκρι, καφέ ή μαύρο eyeliner κάνοντας τη γραμμή μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε ένα ανοιχτόχρωμο eyeliner για την εσωτερική γωνία ώστε να δείχνει μεγαλύτερη η απόσταση μεταξύ των ματιών.
  • Μικρά μάτια: Σχεδιάστε τη γραμμή με ένα σκούρο eyeliner φαρδαίνοντάς τη στην εξωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποιείστε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι (χρυσό ή λευκό) στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, ώστε τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα.
  • Βαθουλωτά μάτια: Κάντε τη γραμμή στο πάνω βλέφαρο χρησιμοποιώντας ένα απαλό eyeliner με glitter. Στη συνέχεια, με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι τονίστε την εξωτερική γωνία του κάτω βλέφαρου.
  • «Πεσμένα» μάτια: Σχεδιάστε τη γραμμή πολύ κοντά στις βλεφαρίδες και ακολουθήστε ελαφρώς ανοδική πορεία καθώς πλησιάζετε στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: