Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

H δίαιτα της Κέλλυς Κελεκίδου! Πώς έχασε 26 κιλά μετά την εγκυμοσύνη...Η Κέλλυ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πιο σέξι και αδύνατη από ποτέ. Όπως αποκάλυψε ήταν για εκείνη πολύ εύκολο να χάσει τα 26 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και μάλιστα χωρίς στερήσεις και υπερβολές. 

"Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω τόσα πολλά κιλά. Το έριξα έξω, έφαγα και είπα πως δεν με νοιάζει. Θαρρείς ανέπνεα και έπαιρνα κιλό" ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Αξίζει να το ζείς"! Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ήταν 77 κιλά. Σήμερα έχει επιστρέψει στο βάρος της και αναφέρει πως συνήθως κυμαίνεται από 51 εως 55 κιλά. 
Παράλληλα με την καλή διατροφή, η Κέλλυ αποκάλυψε πως τη βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να χάσει κιλά ο θηλασμός. "Θήλασα το παιδί για 11 μήνες. Ο θηλασμός είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σου. Επίσης, κάθε φορά που θήλαζα έχανα 150 θερμίδες" εξηγεί η ίδια η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια. 

Στη διάρκεια της εκπομπής, η Κέλλυ εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως υπήρξε πιο παχιά σε πιο νεαρή ηλικία. "Ήμουν 67 κιλά. Ποτέ δεν ήμουν υστερική. Είχα φτάσει κοντά στα 70 κιλά. Σε πληροφορώ κάποια φορά προχωρούσα σε μια βιτρίνα και πρώτα πήγαινε το ένα ψωμάκι και μετά το επόμενο. Δεν με γνώρισα στη βιτρίνα" αναφέρει με χιούμορ. 

Εκείνο που της έδωσε κίνητρο να προσέχει τη σιλουέττα της είναι η δουλειά της. "Όταν έχεις κάποια ρούχα και ετοιμάζεσαι να βγεις στη σκηνή... τότε φας δεν φας ξέρεις ότι πρέπει να μπεις σε αυτά. Οπότε συμβιβάζεσαι με αυτό που έχεις. Χωρίς να σημαίνει οτι αν πάω διακοπές δεν μπορώ να  βάλω 7 κιλά σε δύο εβδομάδες" εξηγεί η δημοφιλής τραγουδίστρια.

ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: