Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Χάρισαν σπίτι στην Ελένη;

Χάρισαν σπίτι στην Ελένη;

Α ρε άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις. Που σε άλλους παίρνεις τα σπίτια και σε άλλους χαρίζεις σπίτια. Και στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Ελένη Μενεγάκη. Ακούσαμε που λες (και μας πήραν τα κλάματα) στην «Πρωινή Μελέτη» ότι η Ελένη έφυγε από τη Νάξο, όπου βρισκόταν με τον «Καφέ» με πολλά δώρα κι ένα... σπίτι!
Ω ναι. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι κάτοικοι του νησιού χάρηκαν τόσο πολύ με την παρουσία της και με τη διαφήμιση που πήρε η Νάξος, στους χαλεπούς τούτους καιρούς, που αποφάσισαν να της δωρίζουν ένα σπίτι.
Η σκέψη ανήκει στις τοπικές αρχές, αλλά και οι κάτοικοι ξετρελάθηκαν στην ιδέα ότι θα την κάνουν «δική» τους. Ε, τι μόνο η Άνδρος θα χαίρεται την παρουσία της Ελένης τα καλοκαίρια; Και μόνο η Άνδρος θα διαφημίζεται; Όοοχι... Τώρα σειρά έχει και η Νάξος και να δούμε από του χρόνου ποιο άλλο κυκλαδίτικο νησί θα πάρει σειρά. Πάντως, άμα συνεχίσουν να της κάνουν τέτοια δώρα, η Ελενίτσα ίσα που ανοίγει... μεσιτικό! Με τόσα σπίτια. Γι αυτό σου λέω... α ρε άτιμη κοινωνία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: