Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Φ. Σκορδά: Μπήκε κι εκείνη στον κόσμο του twitter!


Μετά τον Γιώργο Λιάγκα ήρθε η σειρά της Φαίης για να μπει στην παρέα του twitter. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε το δικό της λογαριασμό στην κοινωνική σελίδα δικτύωσης και χαιρέτησε τους φίλους της...

 
“Kαλησπέρα σε όλους... Ευχαριστώ για τις ευχές... Καλώς σας βρήκα...”, έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στο λογαριασμό της στο twitter.


 
Ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που έσπευσε να γράψει πρώτος στην αγαπημένη του και να την καλοσωρίσει. “Εντατικά μαθήματα στη @Fskorda που επιτελους μπήκε...”, φαίνεται πως ήταν το σχόλιό του, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του καλού τους φίλου Δημήτρη Ουγγαρέζου.
 
“Σταμάτα να "Tweetareis" εsύ για τη @Fskorda. Το καταλαβαίνουμε από τις πολλές τελείες που χρησιμοποιείς...”, είπε ο Δημήτρης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι αυτός που βοηθά την Φαίη να μάθει να χρησιμοποιεί το twitter. O ίδιος πάντως δεν έχασε ευκαιρία και απάντησε: “@D_ougarezos όταν αποφασίσει να γράψει η @Fskorda θα βάλει τελεία και παύλα! Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως...”


Δεν υπάρχουν σχόλια: