Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αύριο κρίνεται η τύχη εκπομπών και παρουσιαστών στον Alpha !


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι περισσότεροι παρουσιαστές του Alpha, μιας και αύριο κρίνεται το τηλεοπτικό τους μέλλον στο κανάλι της Κάντζας ! 

Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί να γίνει το μηνιαίο, "παραδοσιακό" μίτινγκ του "RTL Group", κατά την διάρκεια του οποίου και θα παρθούν σημαντικές, πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν την πορεία προσώπων και πραγμάτων στον Alpha. 
Ολα παίζονται στο κανάλι της Κάντζας ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς μιας κι εκεί από οικονομικής απόψεως τα περνάνε δύσκολα και έχουν αρχίσει οι υπολογισμοί. Και επειδή τα... κουκιά δεν βγαίνουν, οι κακές γλώσσες λένε, πως πολλές θα είναι οι δυσάρεστες εκπλήξεις που περιμένουν όλους τους ανθρώπους του Alpha, μιας και η λέξη που θα φορεθεί πολύ, είναι η λέξη... "περικοπές" ! 

Και για να μην σας κουράζω με υπονοούμενα, αν εξαιρέσει κανείς το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", τον "Καφέ με την Ελένη" και το "Δέστε τους" που έχουν... δέσει για το τηλεοπτικό τους μέλλον και με την... βούλα, μιας και έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια και οι ανανεώσεις, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην... αναμονή, για να δουν για το αν τελικά τους γελάσει η τηλεοπτική τους τύχη. 

Εκπομπές οι οποίες περιμένουν το πράσινο φως με αγωνία, είναι μεταξύ άλλων οι : "Πάνω στην ώρα", "Μες την καλή χαρά", "Βράδυ" , ακόμη και "Κους-Κους", η συνέχιση του οποίου θεωρητικά είναι δεδομένη, μόνο που... πρακτικά κάτι τέτοιο δεν έχει "κλειδώσει", οπότε δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις ! Δυσάρεστες μεν, αλλά εκπλήξεις ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: