Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κάντε σωστά το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

96f32bd9456fe8a7990332aa601d8c5c
Για να μην σας κοιτάνε περίεργα οι υπόλοιποι λουόμενοι 

Μπορεί αρκετές από εσάς να έχετε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο ο χειμώνας ακόμη αργεί και οι εξορμήσεις στις παραλίες τα σαββατοκύριακα συνεχίζονται για όσο το επιτρέπει ακόμη ο καιρός.
Μαζί με το μαυρισμένο σας δέρμα πρέπει να προσέξετε μερικές παγίδες στο μακιγιάζ, για να μην σας κοιτάνε περίεργα οι υπόλοιποι λουόμενοι!
Η μάσκαρα που «τρέχει» στη θάλασσα και το κονσίλερ με «το κιλό» σε ένα ήδη μαυρισμένο δέρμα δεν είναι και το καλύτερο θέαμα, ενώ αν πάνω από αυτά προσθέσετε και μια έντονη δόση ρουζ... τότε κινδυνεύετε να δείχνετε σαν... κλόουν!

Πολλές από εσάς δε μπορείτε να βγείτε καν από το σπίτι χωρίς να έχετε βάλει μάσκαρα. Όταν όμως ο προορισμός σας είναι η παραλία ή μια πισίνα πρέπει να έχετε κατά νου ότι με η κανονική μάσκαρα «τρέχει» και είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε με... μαύρα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια σας!
Η λύση είναι απλή και δεν είναι άλλη από μια αδιάβροχη μάσκαρα, ενώ μια στρώση είναι αρκετή. Μην το παρακάνετε κιόλας, άλλωστε το φυσικό λουκ είναι αυτό που ταιριάζει στην παραλία!
Το ρουζ σας χαρίζει μια ροδαλή, υγιή απόχρωση και μαζί με μια μάσκαρα μπορεί να σας κάνει να δείχνετε φρέσκια στο λεπτό, κι ας έχετε ξενυχτήσει όλο το προηγούμενο βράδυ.
Όμως αν το χρησιμοποιείτε... με «το κιλό» το πιο πιθανό είναι να δείχνετε σαν... κλόουν! Φροντίστε να απλώνετε το ρουζ σε φυσικό φως έτσι ώστε να βλέπετε πόσο έχετε απλώσει ακριβώς.
Και τέλος μην ξεχνάτε ότι δε χρειάζεται να επιβαρύνετε το δέρμα σας με τόνους μέικ-απ και κονσίλερ, όπως το χειμώνα και φυσικά να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση για να μην έχει άλλο τόνο το πρόσωπό σας και άλλο το υπόλοιπο σώμα και ο λαιμός!



ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: