Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αθλήτρια της πάλης αλλά πολύ σέξι το νέο αμόρε του George Clooney;


Δεν πάνε λίγες μόλις εβδομάδες που γράφαμε για το χωρισμό του George Clooney από την Elisabetta Canalis και ήδη τα περιοδικά τον θέλουν να έχει ήδη μια νέα αγαπημένη. Πρόκειται για την Stacy Keibler, 32 ετών, μοντέλο, παρουσιάστρια και αθλήτρια των ρινγκ. Σε video που εντοπίσαμε από τα παρασκήνια πρόσφατης φωτογράφησής της για το περιοδικό Maxim…
Οι άντρες την βλέπουν να παλεύει στα ρινγκ των World Championship Wrestling (WCW) και World Wrestling Entertainment (WWE) και αντί για τις γροθιές της προσέχουν τα ατελείωτα πόδια της. Κάπως έτσι η καλλονή από τις ΗΠΑ έχει λάβει το παρατσούκλι The Legs… Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 50χρονος σταρ και η 31χρονη Keibler γνωρίζονται αρκετά χρόνια, αλλά πρόσφατα βρέθηκαν ξανά μέσω ενός κοινού γνωστού τους και έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι.
Εάν πιστέψουμε τα περιοδικά, το νέο ζευγάρι περνάει πολλές ώρες μαζί, είτε στο Λονδίνο είτε στην κατοικία του Clooney στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι προς το παρόν οι δύο ηθοποιοί σκοπεύουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: