Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Office Diet! Χάσε 4 κιλά σε ένα μήνα... Ένα πρόγραμμα για εργαζόμενα κορίτσια!


Μια δίαιτα για γυναίκες που το μεσημέρι τις "πετυχαίνει" πάντα στη δουλειά. Χάσε 4 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να χρειαστεί να ετοιμάζεις κανονικά πιάτα για το γραφείο. 


Οι κανόνες είναι απλοί! Πολλά μικρά γεύματα, φρούτα και λαχανικά, λίγα λιπαρά και τρόφιμα από όλες τις ομάδες. Το γνωρίζεις πια καλά. Έλα όμως που το ωράριο της δουλειάς δεν σου επιτρέπει πολυτέλειες. 
Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα διατροφής που να σέβεται το πρόγραμμα της δουλειάς σου. Α, και να μην είσαι αναγκασμένη να πακετάρεις κάθε μέρα το φαγητό για τη δουλειά. Ένα σαντουιτσάκι το μεσημέρι στα γρήγορα ή μια σαλάτα θα ήταν ό, τι καλύτερο. 
Το πρόγραμμα της δίαιτας για εργαζόμενα κορίτσια υπόσχεται να κάνει ακριβώς αυτό. 

Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς ετοίμασε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής που "μεταθέτει" το κυρίως γεύμα για λίγο αργότερα, όταν πια θα μπορείς με την άνεσή σου στο σπίτι να ετοιμάσεις το φαγητό που πρέπει!

Κάνε κλικ επάνω στο πρόγραμμα διατροφής και δες αναλυτικά τι περιλαμβάνει. 


Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα διατροφής στον υπολογιστή σου κάνοντας κλικ εδώ!

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος προτείνει εποχιακά. Γιατί; Γιατί είναι πιο νόστιμα, είναι πιο υγιεινά και προσέχουν τη γραμμή σου. "Καταναλώνοντας τρόφιμα εποχής, αποκομίζουμε τεράστια οφέλη. Σημαντικό όφελος, είναι το ότι δεν αποθηκεύουμε στον οργανισμό μας, ποσότητα τοξινών οι οποίες προέρχονται από τη βίαιη συμπλήρωση των εκάστοτε τροφίμων, ώστε να αναπτυχθούν ταχέως. Επίσης, να σημειωθεί, ότι τρόφιμα τα οποία δεν ανήκουν στα εποχής, περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα σακχάρων, διότι δρουν ως συντηρητικό μέσο, ώστε να διατηρούνται σε καλύτερα επίπεδα" επισημαίνει ο κ. Κριαράς.

Τα τρόφιμα του φθινοπώρου, είναι τα εξής:

Αγγούρια, αντίδι, άνηθος, ακτινίδια

Καρότο, κολοκυθάκια, κουνουπίδι, κυδώνι

Λάχανο, λωτοί

Μαϊντανός, μάραθος, μελιτζάνες, μαρούλι, μήλα, μπρόκολο

Ντομάτες

Παντζάρι, πιπεριές, πράσο

Ραπανάκια, ραδίκια, ρόδια, ράπα

Σέλινα, σέσκουλα, σπανάκια, σταφύλια, σταφίδες.

Φινόκιο
ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: