Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της συνεργασίας της Χρ. Λαμπίρη με το Star ! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού...


Τέλος καλό, όλα καλά για την Χριστίνα Λαμπίρη και το Star...
Μετά τα τελευταία ραντεβού που είχε η γνωστή παρουσιάστρια με τα στελέχη του καναλιού, η... χρυσή τομή για να συνεχιστεί ομαλά η συνεργασία τους βρέθηκε ! 

Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια γυρίζει τελικά όντως σελίδα στην καριέρα της , αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς - όπως ήδη δας έχουμε γράψει - , όμως, δεν αποχωρίζεται και το γυαλί. Εντέλει στην μετά "Super Star" εποχή, θα βλέπουμε την Χριστίνα πια στην εκφώνηση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του καναλιού τα Σαββατοκύριακα και συγκεκριμένα τα δύο από τα τέσσερα Σαββατοκύριακα κάθε μήνα.  

Μάλιστα, το κανάλι έστειλε και επίσημη ανακοίνωση με την οποία μας γνωστοποιεί με κάθε λεπτομέρεια τα νέα καθήκοντα της μέχρι πρότινος κυρίας "Super Star"... Η ανακοίνωση έχει ως εξής : 

"...Καινούρια σελίδα ανοίγει στη συνεργασία του Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη.
 
Μετά από δέκα επιτυχημένα χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Super Star», η Χριστίνα Λαμπίρη από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σταθμού δύο Σαββατοκύριακα το μήνα.
 
Παράλληλα, η εποικοδομητική συνεργασία της με το Κανάλι διευρύνεται, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών. Η εμπειρία της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συνολικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τη δυναμική της προσωπικότητα θα συμβάλουν δημιουργικά στη λειτουργία του Τμήματος..." 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: