Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Τάμτα: Βόλτα για ψώνια στην Θεσσαλονίκη!


Η Τάμτα για να έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα συνδυάζει την γυμναστική με την καλή διατροφή.


Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Παρασκευή που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, λόγω των εμφανίσεών της με τον Σάκη Ρουβά, επισκέφθηκε κατάστημα βιολογικών προϊόντων μαζί με την συνάδελφό της Στεφανία Ρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αγόρασε μη επεξεργασμένους ξερούς καρπούς, φρούτα και λαχανικά. “Τον τελευταίο χρόνο η Τάμτα προσέχει αρκετά την διατροφή της, χωρίς να υποβάλλει τον εαυτό της σε στερήσεις ή εξαντλητικές δίαιτες. Ωστόσο συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με πρόγραμμα συστηματικής αεροβικής και αναερόβιας γυμναστικής, τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Έτσι έγινε ακόμα πιο καλλίγραμμη, ενώ και η ίδια αισθάνεται ανανεωμένη και με περισσότερη αντοχή” δήλωσε στο περιοδικό “ΟΚ” συνεργάτης της τραγουδίστριας.

Τέλος η ίδια πηγή μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της Τάμτα: “Τώρα πλέον επικεντρώνει την προσοχή της στην αναζήτηση τραγουδιών για την νέα της δισκογραφική δουλειά. Μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει περιοδεία με την Γιώργο Μαζωνάκη στην Αυστραλία, ενώ από τον Ιανουάριο θα εμφανίζονται μαζί σε νέο χώρο στην περιοχή του Βοτανικού.”


Δεν υπάρχουν σχόλια: