Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Brangelina: Πουλάνε το παλατάκι τους στο Μαλιμπού! Δες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι


Το υπερπολυτελές σπίτι τους στο Μαλιμπού αποφάσισαν να πουλήσουν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Το γνωστό ζευγάρι του Χόλιγουντ που διαθέτει σπίτια στο Λος Άντζελες, τη Νέα Ορλεάνη, την Γαλλία και την Ιταλία αποφάσισε να πουλήσει το παλατάκι του για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.


Η έπαυλη των 4.100 τ.μ. έχει απίστευτη θέα στον ωκεανό που χαρακτηρίζεται από minimal διακοσμητικές γραμμές και επιρροές από τη δεκαετία του ’70 και διαθέτει πολλές ανέσεις. Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, που διατείθεται πλέον προς πώληση, είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η “Daily Mail” οι θαυμαστές του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως να δουν εικόνες από το παλατάκι τους.
Το σπίτι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, μια τεράστια κουζίνα με inox συσκευές, ξύλινα πατώματα από μπαμπού, τρία τζάκια κι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.
Πρόκειται για δύο διαφορετικά σπίτια που διαθέτουν πισίνα βεβαίως, βεβαίως, ένα γήπεδο τένις και τεράστιους κήπους, ενώ είχαν και τη δική τους ιδιωτική παραλία.
Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού:











Δεν υπάρχουν σχόλια: