Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η … όμορφη κόρη του Mr Bean

image



Κάθε άλλο παρά… Miss Bean θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς την κόρη του τηλεοπτικού μάστερ της γκάφας, σύμφωνα με την Espresso!
Η Λίλι Ατκινσον είναι μία πολύ κομψή, εκλεπτυσμένη και όμορφη κοπέλα που συνοδεύοντας τον πατέρα της Ρόαν στην τελευταία του πρεμιέρα, έδειξε ότι το κόκκινο χαλί της ταιριάζει πολύ! Η επιλογή του διάσημου κωμικού ηθοποιού να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Johnny English Reborn» με τη Λίλι και την όμορφη σύζυγό του Σουνέτρα αποδείχτηκε σοφή.
Η 16χρονη Λίλι Ατκινσον, που τουλάχιστον στην εμφάνιση έχει πάρει τα γονίδια της μητέρας της, στην οποία μοιάζει εκπληκτικά, πόζαρε στους φωτογράφους χωρίς τρακ με αέρα σταρ, φορώντας ένα απλό κομψό φόρεμα και εντυπωσιακά λέοπαρ παπούτσια.
Απολύτως εύστοχο ήταν βέβαια και το μακιγιάζ της, δεδομένου ότι η μητέρα της δεν θα επέτρεπε «πασαλείμματα» καθώς πριν παντρευτεί τον Ατκινσον ήταν μακιγιέζ στο BBC.
Η μοναχοκόρη του Ατκινσον κάθε άλλο παρά άσχετη είναι με τον κινηματογράφο. Αφενός ζει σε ένα σπίτι μαζί με έναν σταρ, αφετέρου έχει ήδη κάνει κι εκείνη το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Η πρώτη συμμετοχή της Λίλι ήταν στην κωμωδία «Tooth» του 2004, όπου είχε έναν μικρό ρόλο, ενώ το 2007 πήρε μέρος στην ταινία του πατέρα της «Ο Mr Bean πάει διακοπές». Δεδομένης της ηλικίας της, η μέχρι στιγμής δράση της στον χώρο του κινηματογράφου είναι ήδη ικανοποιητική. Μένει τώρα να αποδειχθεί αν θα αποφασίσει να ακολουθήσει σοβαρά τα χνάρια του πατέρα της που αν και γνωστός ως Mr Bean, έχει αποδειχθεί πολύ επιδέξιος στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: