Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ατέλειες στο μακιγιαζ; Μην ανησυχείτε σας έχουμε τα best tips!


Το μακιγιάζ σας δεν είναι πάντα πετυχημένο, καθώς, όταν μακιγιάρεστε, μπορεί συχνά να βιάζεστε ή να μην έχετε καλό φωτισμό.


Υπάρχουν, όμως, μικρά tips με τα οποία μπορείτε να διορθώσετε το οποιοδήποτε λάθος στη στιγμή! Αν επιθυμείτε να έχετε πάντοτε το τέλειο μακιγιάζ, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.
1.Βρέξτε ένα ειδικό σφουγγαράκι για μέικ-απ, στραγγίξτε το καλά και μετά περάστε το σε όλο το πρόσωπο με κινήσεις προς τα έξω.
2.Σκουπίστε ελαφριά τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο για να φύγει το πολύ χρώμα και τυλίξτε γύρω από το δάχτυλό σας ένα κομμάτι βαμβάκι. Έτσι, θα αφαιρέσετε την περιττή σκιά από τα μάτια σας.
3.Χρησιμοποιήστε βαμβάκια καθημερινού καθαρισμού, που θα αφαιρέσουν απαλά το περιττό μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίσουν την επιδερμίδα σας. Σβήνοντας με αυτό τον τρόπο το βαρύ μακιγιάζ, το αποτέλεσμα σίγουρα θα δείχνει πιο γλυκό και, κάποιες φορές, καλύτερο από αυτό που αρχικά θέλατε να πετύχετε.
4.Για να αποβάλλετε την επιπλέον μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε λίγη ποσότητα βαζελίνης. «Δουλέψτε» μια μικρή ποσότητα ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη και απλώστε την κατά μήκος τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: