Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Mullet dress: Η λατρεία των διασήμων!


Το mullet dress έρχεται να δώσει μια δόση παλιού Hollywood στο σύγχρονο κόκκινο χαλί.


Είναι θηλυκό, σέξι και κάνει τις γυναίκες να μοιάζουν με πραγματικές πριγκίπισσες. Μπορεί επίσης να φορεθεί σε διάφορα μήκη και σε συνδυασμό πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 Φυσικά, όσο πιο όμορφα πόδια έχει μια γυναίκα τόσο πιο κοντό μπορεί να φορέσει το mullet dress μπροστά και μακρύ από την πίσω πλευρά, σύμφωνα με το βρετανικόVogue.



Η Βeyonce διάλεξε ένα μαύρο mullet dress με παγιέτα και πολύ μακριά ουρά. Η Heidi Klum προτίμησε ένα mullet dress εμπνευσμένο από τη μόδα του κύκνου που δεν παίζει με μεγάλες αντιθέσεις στο μήκος.
 Η Hailee Steinfeld συνδύασε ένα mullet dress με εντυπωσιακά πέδιλα Nickolas Kirkwood. H Leighton Meester σέταρε μια απλή mullet φούστα με μπλούζα από διαφάνεια ενώ η Selena Gomez έκανε το mullet dress να μοιάζει με την απόλυτη νεανική πρόταση. Η Bar Rafaeli άφησε να φανούν τα υπέροχα πόδια της με μια καταπληκτική δημιουργία στα πρόσφατα EMA MTV βραβεία ενώ η Anne Hathaway φόρεσε μια ανοιχτόχρωμη σμαραγδί τουαλέτα σε ασύμμετρο στυλ τυλιγμένη με πολύ φλοράλ λεπτομέρειες.
Το mullet dress μπορεί να μοιάζει ρετρό, διαθέτει όμως όλο το glam και τη λάμψη μιας άλλης εποχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια: