Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Πολύτιμα μυστικά μαλλιών που… αδυνατίζουν


Θέλετε να δείχνετε πιο αδύνατη; Τότε το κατάλληλο χτένισμα ή στιλ μαλλιών αλλά και κόψιμο σας μεταμορφώνει και σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο αδύνατες.


Μάθετε όλα τα μυστικά για το πώς θα καταφέρετε να δείχνετε σαν να χάσατε πολλά κιλά με όπλο τα μαλλιά σας!
Κάτω από τον ώμο: ένα κούρεμα που φτάνει μέχρι τον ώμο ή τον υπερβαίνει δημιουργεί την εντύπωση ότι έχετε  μακρόστενο και πιο αδύνατο πρόσωπο ενώ τα κοντά κουρέματα δεν είναι καλή επιλογή μιας και σας κάνουν να δείχνετε πιοι «φαρδιά». Άρα δεν έχετε παρά να προτιμήσετε τα πιο μακριά κουρέματα που φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τον ώμο.
Παίξε με το φιλάρισμα: το φιλάρισμα προσθέτει κίνηση και άρα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτοκαμωμένο ενώ τα μονοκόμματα κουρέματα όχι μόνο δεν σε αδυνατίζουν αλλά σας «μεγαλώνουν» κιόλας γι’ αυτό απόφυγετέ τα!
Γύρισε τα στο πλάι: φέτος η χωρίστρα είναι must κυρίως στη μέση όμως αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη τότε δεν έχεις παρά να φέρεις τη χωρίστρα σου στο ένα πλάι για να εξαφανίσεις τα μάγουλα σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχει γωνίες! Έτσι ειδικά αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο , θα «σπάσεις» λιγάκι την στρογγυλάδα ενώ θα είσαι απόλυτα στιλάτη και μοντέρνα!
Το χρώμα παίζει ρόλο: είτε έχεις σγουρά μαλλιά είτε ίσια, το σίγουρο είναι ότι σε κάποια φάση της ζωής σου θα τα βάψεις. Αλλά τι χρώμα θα τα βάψεις για να δείχνεις πιο αδύνατη; Το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να δείχνει φυσικό επάνω σου για να σου αφαιρέσει πόντους, ενώ γενικά έχε κατά νου ότι πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις σε αδυνατίζουν σε σχέση με τις πιο ξανθές αποχρώσεις. Βρες την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει άψογα στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και προσπάθησε να μην σκουρύνεις το μαλλι σου πάνω από δύο τόνους για καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι ανταύγειες, τα φλασάκια και τα άλλα: αν θέλεις να δώσεις κίνηση και τσαχπινιά στα μαλλιά σου, τότε δεν έχεις παρά να τονίσεις ένα μονότονο χρώμα με ανταύγειες που σε φωτίζουν και φυσικά σε αδυνατίζουν! Οι ανταύγειες προσφέρουν κίνηση και -ειδικά αν πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο – σε «κόβουν», με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο αδύνατη εύκολα και απλά!
Φράντζες και αφέλειες τριγύρω πολλές: η φράντζα μπορεί μέχρι τώρα να μην σας τρέλαιν, όμως και αν θέλετε να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις δίαιτα, οφείλεις να την τολμήσεις! Η φράντζα που είναι έντονη και γεμάτη κόβει στην ουσία το προσωπάκι σου με αποτέλεσμα να σε αδυνατίζει αλλά και να μικραίνει το μέτωπο σου, ειδικά αν έχετε μεγάλο μέτωπο. Οι αφέλειες ναι μεν δίνουν μια κίνηση στα μαλλιά σου και ειδικά αν τις φέρεις προς το ένα πλάι δείχνουν το προσωπάκι σου πιο στενό και άρα εσένα όλο και πιο αδύνατη!Δεν υπάρχουν σχόλια: