Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ένα νέο προϊόν-θαύμα με τεράστιες λίστες αναμονής ανά τον κόσμο έρχεται και στην Ελλάδα!


Μπες στη λίστα αναμονής και κέρδισε δωρεάν δείγματα για το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας και τον Ορό Στοχευμένης Δράσης 3 σημείων OLAY Regenerist.


Το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας OLAY Regenerist βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας σου κατά τη διάρκεια της νύχτας χαρίζοντας επιδερμίδα με πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση κάθε βράδυ. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γρήγορα απορροφόμενη σύνθεση του προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση.Η σύνθεση του ελιξιρίου ανανέωσης νύχτας Regenerist της Olay ενεργεί συνδυάζοντας υψηλά επίπεδα πενταπεπτιδίων, προκειμένου να βοηθήσει στην ενίσχυση της ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας. 

Αυτό το αντιγηραντικό σύμπλεγμα περιέχει επίσης γλυκολικό οξύ για απολέπιση της επιδερμίδας ενώ κοιμάσαι, τρεις υγραντικές ουσίες που βοηθούν την επιδερμίδα να είναι πιο απαλή, αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθούν στην πρόληψη της φθοράς που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και μαλακτικούς παράγοντες που βοηθούν την επιδερμίδα να είναι πιο λεία. 

Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο του. Κάθε βράδυ, άπλωσε το ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό, μετά τον καθαρισμό, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Το πρωί, χρησιμοποιήσε μια ενυδατική κρέμα με προστασία UV (με δείκτη SPF15 ή μεγαλύτερο). Μπες στη λίστα αναμονής και κέρδισε δωρεάν δείγματα OLAY Regenerist!


Δεν υπάρχουν σχόλια: