Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Θέλεις τέλεια νύχια; Με πολύ απλές κινήσεις όλα γίνονται...


Είτε σας αρέσουν τα πολύπλοκα, εντυπωσιακά μανικιούρ που κατέκλυσαν φέτος τις πασαρέλες, είτε είστε οπαδός του less is more, υπάρχουν 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε , εάν θέλετε όμορφα, γερά και περιποιημένα νύχια, ακόμα και όταν είναι άβαφτα!


1. Να ενυδατώνετε τα πετσάκιαΕίναι σημαντικό να προσέχετε να μην αφυδατώνονται τα νύχια σας γιατί δημιουργούνται παρανυχίδες. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε τις ειδικές ενυδατικές κρέμες για τα πετσάκια και να τα σπρώχνετε με orange wood stick!
2. Κόψτε όλα τα νύχια με βάση το κοντύτεροΔεν είναι ωραίο να είναι ένα νύχι πιο κοντό από τα άλλα για αυτό καλύτερα να είναι όλα το ίδιο μέγεθος ακόμα κι αν είναι πολύ κοντά.

3. Σε ποιο σχήμα να λιμάρετε τα νύχια φέτος?

Εμένα πάντα μου άρεσαν τα τετράγωνα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες. Τώρα πάντως η μόδα προστάζει οβάλ.. αλλά εγώ δεν θα το ακολουθήσω ..απόλυτα.
4. Πριν το βάψιμο αφαιρέστε τη λιπαρότητα από τα νύχιαΕίναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε με ένα βαμβάκι και ξεβαφτικό νυχιών τα υπολείμματα κρέμας από τα νύχια γιατί δεν θα πιάνει καλά το βερνίκι.
5. Βάψετε και την μπροστινή μεριά του νυχιούΌταν απλώνετε το βερνίκι νυχιών γυρίστε λίγο το πινελάκι για να βαφεί το νύχι μπροστά. Έτσι δεν θα ξεφλουδίσουν τόσο γρήγορα.
6. Να απλώνετε σε λεπτές στρώσεις το βερνίκιΌταν βάφετε τα νύχια να χρησιμοποιείτε βάση, 2 πολύ λεπτά στρώματα βερνίκι και topcoat.
7. Διατηρήστε περισσότερο το χρώμα βάζοντας κάθε 3 μέρες μια φρέσκια στρώση topcoat.Το μανικιούρ σας μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2 εβδομάδες και το πεντικιούρ μέχρι 4.
8. Βουρτσίστε τα νύχια με οδοντόπασταΑν τα νύχια σας έχουν χρωματιστεί από νικοτίνη , κάποιο φρούτο η πολύ σκούρο βερνίκι βουρτσίστε τα με οδοντόβουρτσα και λευκαντική οδοντόπαστα και θα καθαρίσουν.

9. Κολλήστε γάζα στο σπασμένο νύχι
Αν σας σπάσει το νύχι και δεν γίνετε να το κόψετε, μπορείτε να κολλήσετε ένα κομματάκι λεπτή γάζα ακόμα κι από σακουλάκι τσαγιού χρησιμοποιώντας σαν κόλα βερνίκι νυχιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: