Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

BB Creams – Tο νέο επαναστατικό προϊόν – Δείτε γιατί





Τον τελευταίο καιρό ακούμε συχνά για τη χρήση μιας ΒΒ Cream, οποιασδήποτε εταιρείας, -ή αλλιώς γνωστή ως Beauty Balm, ή Beauty Benefit, ή Blemish Base, ή και Blemish Balm. Πρόκειται για ένα νέο επαναστατικό προϊόν που χαρακτηρίζεται ως creme de la creme στη βιομηχανία της κοσμετολογίας (φροντίδα του δέρματος + κοσμητική). Ένα ακόμη από τα beauty miracles που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση σε πολλά σημεία, με πολύ χαμηλό κόστος. Αλλά τί είναι ακριβώς η BB Cream;

Οι BB Creams ανάγονται πίσω, στη δεκαετία του 1950 στη Γερμανία, όταν η Dr. Christine Schrammekδημιούργησε μια αλοιφή για να βοηθήσει το δέρμα των ασθενών της να επουλωθεί μετά από επεμβάσεις καθώς επίσης να λειάνει το δέρμα, να κατευνάσει την ερυθρότητα του προσώπου αλλά και να προστατέψει το ευαίσθητο δέρμα από τον ήλιο. Ύστερα από 50+ χρόνια, η φήμη της εν λόγω κρέμας έχει εξαπλωθεί σε Ασία, Ιαπωνία, Ευρώπη και Αμερική. Γιατί; ” Η έφεση ενός προϊόντος υψηλής απόδοσης, πολλών δυνατοτήτων όπως είναι η συγκεκριμένη κρέμα δεν ήταν δυνατόν να περιορισθεί. Το φαινόμενο μεγάλωσε και επεκτάθηκε σε ολόκληρη την Ασία και τώρα στη Β. Αμερική” δηλώνει οNick Gavrelis, Αντιπρόεδρος του Τομέα Ανάπτυξης Προϊόντος των Mac Cosmetics.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο προϊόν είναι τόσο ελκυστικό; Αν πιάνετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί ένα τόνο προϊόντα σε καθημερινή βάση, η “όλα σε ένα” BB Cream, θα μπορούσε να γίνει ο καλλυντικός σας “σωτήρας” δεδομένου ότι χρησιμοποιώντας την, γλιτώνετε χρόνο, χώρο και το σημαντικότερο απ’ όλα χρήμα. “Είναι ένα λαμπρό concept που συνδυάζει πολλά σύνθετα βήματα στην τυπική καθημερινή περιποίηση μιας γυναίκας” εξηγεί ο Nick Gavrelis.

Οι BB Creams μπορούν να κάνουν όλα τα παρακάτω ή μερικά απ’ αυτά, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες της κάθε γυναίκας: Ενυδατώνουν, καταπολεμούν την ακμή και τη γήρανση σαν εξειδικευμένη θεραπεία, τροφοδοτούν το δέρμα σαν ένας ορός, φωτίζουν το δέρμα, εξομαλύνουν την υφή του δέρματος, καλύπτουν τις ατέλειες, βελτιώνουν την όψη των μικρών γραμμών και ρυτίδων, προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου -σαν αντιηλιακό- και δίνουν ένα ελαφρύ χρώμα στην επιδερμίδα, σαν ένα foundation.

Πώς θα τις χρησιμοποιήσετε; Ζεσταίνεται μικρή ποσότητα στις παλάμες σας έτσι ώστε να γίνει σαν γαλάκτωμα και το απλώνετε στο πρόσωπό σας, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ή ανάλογα με τις οδηγίες χρήσης της κάθε εταιρείας. Τα αποτελέσματα; Εξαιρετικά και με πολύ χαμηλό κόστος.

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε μία BB Cream; Αν όχι, τώρα είναι η ώρα, αφού βρίσκονται παντού…Εμάς πάντως έχει γίνει η αγαπημένη μας…;-)


Δεν υπάρχουν σχόλια: