Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τι χρώμα να βάψετε τα μαλλιά σας;

500bb59e934d038d82c29f9a5ecd6be2
Όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού το τολμήσετε 

Αποφασίσατε να βάψετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε ποιο χρώμα είναι το καταλληλότερο για σας; Προτού καταλήξετε να θυμάστε πάντα ότι δεν πρέπει να επιλέγετε ποτέ ένα χρώμα επειδή αποτελεί τάση της σεζόν, αλλά επειδή σας ταιριάζει και αναδεικνύει το πρόσωπό σας.
Καστανά, λοιπόν, κόκκινα ή καστανά μαλλιά; Για να αποφασίσετε διαβάστε προσεκτικά τις συμβουλές μας που σίγουρα θα σας βοηθήσουν ν' αποκτήσετε το πιο ταιριαστό για τον τύπο σας χρώμα μαλλιών.
Θεϊκό ξανθό
Το ξανθό χρώμα, όπως και κάθε άλλο άλλωστε, έχει πολλές αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα, γλυκό, διακριτικό ξανθό ή πλατινένιο, σαντρέ, κ.τ.λ. Μέλημά σας λοιπόν, είναι να διαλέξετε εκείνον το τόνο που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και τον τύπο σας και όχι κάποιο που θα τα κάνει να δείχνουν πιο άτονα.
• Οι πλατινέ και σαντρέ αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στις ανοιχτές επιδερμίδες ή σε εκείνες με ροζ βάση.
• Το χρυσαφί και το μελί αναδεικνύουν τις σκούρες και σταρένιες επιδερμίδες.
• Αποφεύγετε το ξανθό που κιτρινίζει, αφού το αποτέλεσμα δε δείχνει καθόλου φυσικό.
• Κάντε τα μαλλιά σας να φαίνονται πλουσιότερα, κάνοντας σε μια ξανθιά σκούρα βάση ανταύγειες στο χρώμα του μελιού και της καραμέλας.
Θερμό κόκκινο
Οι βαφές νέας τεχνολογίας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εύκολα το φωτεινό κόκκινο χρώμα των ονείρων σας, που μάλιστα θα παραμείνει αναλλοίωτο για πολύ καιρό.
• Αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη ή έχει ροζ βάση, επιλέξτε τις αποχρώσεις της φράουλας ή του χαλκού που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας. Αποφύγετε τις πολύ έντονες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα, το κερασί ή τις μελιτζανί αποχρώσεις που έχουν μοβ στη βάση τους, γιατί κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται υπερβολικό.
• Επιλέξτε ένα ζεστό καστανοκόκκινο που θα σας χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη με τον πιο φυσικό τρόπο.
Γλυκό καστανό
Τα καστανά μαλλιά δείχνουν συνήθως πλούσια και λαμπερά. Αν όμως διαλέξετε λάθος απόχρωση, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά σας να φαίνονται άτονα, διορθώστε το πρόβλημα με σκούρες και ανοιχτές ανταύγειες που θα δώσουν αμέσως εφέ όγκου στα μαλλιά σας.
• Αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη, προτιμήστε τις μελί ή σοκολατί αποχρώσεις. Αν πάλι είναι σταρένια, αναδείξτε τη με ένα σκούρο ζεστό καστανό.
• Αποφύγετε κάθε απόχρωση που στερείται μια υποψία χρυσαφιού. Διαφορετικά τα μαλλιά σας δε θα φαίνονται λαμπερά αλλά άγρια.
• Να θυμάστε ότι οι ζεστές αποχρώσεις της σοκολάτας αναδεικνύουν με τρόπο μοναδικό τα πράσινα και μελί μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: