Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

"Πάγωσαν" όντως οι συζητήσεις της Σίσσυς με το Star ; Ολο το παρασκήνιο...


Κι απο εκεί που οι περισσότεροι θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο το τηλε-συνοικέσιο της Σίσσυς Χρηστίδου με το Star, αίφνης τα τηλε-δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν !
Και αυτό γιατί; Γιατί η φημολογία της εποχής θέλει τις διαπραγματεύσεις της γνωστής παρουσιάστριας να έχουν "παγώσει" με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.
Η Σίσσυ είχε συζητήσει με τους υπευθύνους του καναλιού το ενδεχόμενο να αναλάβει από Σεπτέμβρη την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, ψυχαγωγικού εννοείται χαρακτήρα, όμως, κανείς δεν ξέρει το τι τελικά θα γίνει...
Και μπορεί οι φήμες να οργιάζουν πως η Σίσσυ και το Star τελικά δεν θα δώσουν τα χέρια, όμως, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Σίσσυ δηλώνει σε φίλους και γνωστούς άγνοια γι΄αυτές τις εξελίξεις... Μάλιστα, απ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά τα αρχικά ραντεβού που είχε κάνει η παρουσιάστρια με το Star, δεν έχει υπάρξει καμία άλλη, νεότερη επαφή, μιας και η ίδια επιστρέφει από τις διακοπές της και πάλι την Αθήνα σήμερα και το νεότερο ραντεβού είχε ειπωθεί πως θα κλειστεί περί τα τέλη του μήνα.
Ετσι, πριν όλα κριθούν, εκκρεμεί ακόμα ένα ραντεβού ! 

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ήδη, έχει αρχίσει να συζητιέται έντοντα και το όνομα εκείνης της τηλε-περσόνας που "απειλεί" την Σίσσυ και διεκδικεί το ίδιο τηλε-στασίδι με εκείνη ! Και το όνομα αυτής ; Νικολέτα Ράλλη ! Το πρώην μοντέλο και νυν εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια, βρίσκεται κι αυτή σε επαφές με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς ,όπως επίσης φυσικά και πολλοί, πολλοί άλλοι... 

Αντε και να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα τα καταφέρουν να κερδίσουν μία θέση κάτω από τον φετινό τηλεοπτικό ήλιο, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από... καυτός ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: