Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Tο πάρτι της Ναταλίας για τους φίλους της!


Για μία ακόμη βραδιά, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο γνωστό κλαμπ της παραλιακής ''Ακρωτήρι Boutique''.
Με καλοκαιρινή ακόμα διάθεση και πολύ κεφί, στον ρόλο του Dj ήταν η γνωστή παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός, Ναταλία Γερμανού, η οποία μάλιστα, διοργάνωσε εκεί ένα πάρτι για τους φίλους της.

Η Ναταλία δεν αποχωρίστηκε λεπτό το πόστο της και προσέφερε με τις μουσικές της επιλογές ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες. Ανάμεσα μάλιστα, στο κοινό, βρίσκονταν διάφοροι celebrities και φίλοι της, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Μαρία Μπεκατώρου και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.Το κλαμπ κόντεψε κυριολεκτικά να βουλιάξει από την πολυκοσμία και τον ασταμάτητο χορό. Επιπλέον, μόλις το ρολόι έδειξε δώδεκα και κάτι, σήμανε 26 Αυγούστου, που είναι η ημέρα της ονομαστικής εορτής της Ναταλίας και τότε η διάθεση και το κέφι χτύπησε κόκκινο!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο.


Η Σίσσυ με τον Ηλία Βρεττό και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.


Ο Τρύφωνας Σαμαράς.


Ο Τρύφωνας με τον ηθοποιό Γιώργο Βαλάρη.


Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.


Η Ναταλία με τον Ηλία.


Σήμερα μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να ευχηθούν στην Ναταλία μέσω twitter:Αλλά και η Ναταλία με τη σειρά της...

ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: