Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ζ. Μακρυπούλια: Περιμένει το παιδί του Μιχάλη;


O Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν γίνει αχώριστοι και καθημερινά η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.
Αν και στην αχρή ήταν και οι δύο διστακτικοί με το να μιλήσουν ανοιχτά για τον έρωτά τους, φαίνεται πως τώρα πια νιώθει σίγουρος ο ένας για τον άλλον.Το καλοκαίρι η Ζέτα δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της καθώς τον ακολούθησε σε όλες τις συναυλίες που έδωσε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Οι δυό τους απόλαυσαν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές χωρίς όμως να τους απασχολεί πια καθόλου το γεγονός ότι οι φωτογράφοι τους κηνυγούσαν παντού.

Το ζευγάρι ζει πια κάτω από την ίδια στέγη. Οι οικογένειές τους έχουν γνωριστεί και όλα δείχνουν πως  πηγαίνουν για το επόμενο μεγάλο βήμα της σχέσης τους. Οι φήμες για επικείμενο γάμο ολοένα και φαιντούνουν ειδικά μετά από δηλώσεις και των δύο που εκφράζουν την βαθιά τους αγάπη.

"Γάμος δεν είναι αυτό που ζω; Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει. Η τελετή; Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, κάνεις κοινά σχέδια, δεν είναι γάμος; Δεν νιώθω να διαφέρει η ζωή μου πολύ από αυτό. Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζέτα.

"Δε μπορώ να πω ότι βαράει το καμπανάκι του πατέρα σε 'μένα, αλλά όποτε σκέφτομαι την εικόνα των παιδιών, μου προκαλεί ευχαρίστηση η εικόνα. Τα παιδιά ολοκληρώνουν μία σχέση”, είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δήλωσε πως θεωρεί ότι η αγαπημένη του θα γίνει πολύ καλή μητέρα. “Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα όπως είναι και ιδανικός άνθρωπος”, σημείωσε χαρακτηριστικά εκείνος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Λέτε αυτός να είναι ο λόγος που οι δυό τους πριν από μερικές μέρες πέρασαν την είσοδο γνωστού μαιευτηρίου; Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, έγινε αμέσως αντιληπτό, αλλά εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν εκεί για να επισκεφθούν κάποια γνωστή τους που γέννησε. Έτσι, φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να γίνουν σύντομα γονείς.

''Στον Μιχάλη βλέπει πλέον τον πατέρα των παιδιών της. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή της πως έχει βρει το άλλο της μισό. Δίπλα του νιώθει ασφάλεια, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον'',είχε δηλωσει στο περιοδικό ΟΚ άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: